ΧΡΥΣΑΥΓIΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜOΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙA ΤΗΣ ΑΘHΝΑΣ! ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤEΣ ΤIΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛOΓΟ

Την 29η Μαΐου 2021, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έδωσε μαζικά το παρόν στην Πλατεία Μητροπόλεως σε μία λιτή και σεμνή Τελετή για να τιμήσει τους Υπερασπιστές της Βασιλεύουσας και τον τελευταίο Αυτοκράτορα των Ελλήνων Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.

Από νωρίς εκατοντάδες Έλληνες εθνικιστές γέμισαν την πλατεία κρατώντας Ελληνικές Σημαίες και Εθνικιστικά Λάβαρα δίνοντας έτσι την πιο αποστομωτική απάντηση σε όσους διαμηνύουν ψευδώς ότι η Χρυσή Αυγή έχει τελειώσει! Η Νεολαία του Κινήματος η οποία χάρισε μία ξεχωριστή νότα δυναμικής στην εκδήλωση στάθηκε σύσσωμη στο πλευρό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και στο πλευρό του Πολιτικού Κρατουμένου και Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του Μετώπου Νεολαίας και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ιστορική αναδρομή στην προσωπικότητα και την Θυσία του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου καθώς και την αυταπάρνηση με την οποία οι ελάχιστοι Έλληνες υπερασπιστές της Κωνσταντινουπόλεως έδωσαν την ζωή τους στην απέλπιδα προσπάθεια για την σωτηρία της Αυτοκρατορίας.

Εν συνεχεία, διαβάστηκε από την Συναγωνίστρια και Δημοτική Σύμβουλο Αθηναίων Ουρανία Μιχαλολιάκου, το μήνυμα του Αρχηγού μας, ο οποίος στέκεται δίπλα μας στην πρώτη γραμμή του Αγώνα για την Δικαίωση και την Νίκη ! Στο μήνυμα δεν έλειψε η αναφορά στον επιχειρούμενο εκλογικό αποκλεισμό που επιχειρούν παράνομα να επιβάλλουν στους Έλληνες Εθνικιστές οι καθεστωτικοί κύκλοι του εγχώριου και διεθνούς πολιτικού συστήματος.

Αμέσως μετά κατατέθηκε στεφάνι εκ μέρους του Κινήματος στο Άγαλμα του Παλαιολόγου και η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής ! 

Λευτεριά στην Χρυσή Αυγή !Ζήτω η Αιωνία Ελλάς ! 

Comments Off on ΧΡΥΣΑΥΓIΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜOΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙA ΤΗΣ ΑΘHΝΑΣ! ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤEΣ ΤIΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛOΓΟ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.