Χρ. Παππάς: Ο… ανεμοδούρας Μαρκόπουλος θέλει να απαγορευτεί η συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Χρ. Παππάς: Ο... ανεμοδούρας Μαρκόπουλος θέλει να απαγορευτεί η συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μιλούν όλοι, μιλούν και οι Μαρκόπουλοι! Πριν αποφανθεί η κυβέρνηση, απεφάνθη ο Μαρκόπουλος

Ξέρετε, αυτός που αλλάζει τους πελάτες – συγγνώμη, τα κόμματα εννοώ – σαν τα πουκάμισα. Στην εκπομπή του Star έφτασε αυτό το άθλιο πολιτικό φαινόμενο στο σημείο να προτρέψει τον υπουργό Προ.Πο. ακόμα και στην απαγόρευση της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα το Σάββατο 30 Νοεμβρίου.

Έβγαλε όλη του τη χολή – σύμφωνα με τις οδηγίες της πιάτσας Συγγρού – και ομίλησε περί «αποδεδειγμένα εγκληματικής οργάνωσης – αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή. Αλήθεια Κωστάκη, γιατί δεν βγαίνεις στο γυαλί να πεις πως έγλυφες στη διάσκεψη των Προέδρων που καθόσουν δίπλα μου; Ξέχασες πως κατηγορούσες τον πρώην Πρόεδρό σου πριν ακόμα αποχωρήσεις από τους ΑΝΕΞ.ΕΛ.;

Όταν Μαρκόπουλε έμπαιναν οι υπογραφές μας κάτω από το αίτημα του πρώην κόμματός σου για την Εξεταστική Επιτροπή στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ – Παπακωνσταντίνου, δεν ήταν η Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση; Τα καλά λόγια και η πολιτική αγιογραφία για εμένα στον Ναύαρχο, τα ξέχασες; Κάτι πρέπει να γίνει για σένα γιατρέ, πολύ ξεχνάς.

Σύντομα θα ξεχάσεις πως ήσουν κάποτε και βουλευτής και επάξια θα κατακτήσεις τον τίτλο που σου αξίζει: Του πρώην! Αυτά για εσένα αυτή τη φορά και οι υπόλοιποι μην ανησυχείτε, έρχεται και η σειρά σας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chr.-pappas-o…-anemodouras-markopoulos-thelei-na-apagoreutei-h-sugkentrws#ixzz2lg4PDR1G

Comments Off on Χρ. Παππάς: Ο… ανεμοδούρας Μαρκόπουλος θέλει να απαγορευτεί η συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.