Χωρίς όρια ο πολιτικαντισμός του Τσίπρα: Ο άθεος φίλησε μέχρι και Σταυρό για τα ψηφαλάκια

Ο πολιτικαντισμός στην Ελλάδα, ως γνωστόν, δεν γνωρίζει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Οι πολιτικάντηδες εδώ και δεκαετίες δρουν με πρότυπο τον… Καλοχαιρέτα και τον Μαυρογιαλούρο υποσχόμενοι μέχρι και γέφυρες εκεί που δεν υπάρχουν ποτάμια. Μοναδικός σκοπός η κατάκτηση των βουλευτικών εδράνων και ο παχυλός μισθός που αυτό συνεπάγεται, χωρίς να προσμετρείται σε αυτό η μίζα και η ρεμούλα που έγινε συνώνυμο της μεταπολίτευσης, με πολύ εύλογα αίτια.

Από αυτή την εικόνα, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα περίφημα λιγούρια της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι εσχάτως έχουν αλλάξει άρδην, προκειμένου να κερδίσουν κανένα ψηφαλάκι. Έφτασαν έτσι να ακροβατούν μεταξύ καταγγελίας και επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, ανάλογα με το αν μιλούν σε κομματικό ακροατήριο ή στον Σόιμπλε. Έφτασαν μάλιστα από εκεί που λέγανε ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του», να υπερασπίζονται – υποκριτικά – βέβαια την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία.

Αν απαριθμούσαμε τις ανακολουθίες και τα ψέμματα που έχει πει ο ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο προς την… μάσα, θα χρειαζόμασταν ενδεχομένως ένα εργώδες πολύτομο βιβλίο. Όμως μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, όπως λέει ο θυμόσοφος Λαός. Έτσι βλέπουμε στην φωτογραφία τον Αλέξη Τσίπρα να φιλά «ευλαβικά» το σύμβολο του Σταυρού, ενώ είναι δηλωμένος άθεος. Δεν το λέμε εμείς, φυσικά, αυτό. Τουναντίον το είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του. Ο πολιτικαντισμός του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, ξεπέρασε τα όρια της υποκρισίας και έφτασε μέχρι και στην χρήση των Θείων, για αλίευση ψήφων.

Τα λιγούρια της εξουσίας δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν λογαριάζουν τίποτε, προκειμένου να μπουν στα υπουργεία, για να συνεχίσουν την καταστροφική πολιτική των προκατόχων τους. Μπροστά στις ψήφους δεν γνωρίζουν ούτε ιερά, ούτε όσια, ούτε έχουν κανένα ενδοιασμό, ως γνήσιοι απόγονοι της πασοκικής μήτρας που γέννησε και αυτούς και την αναλγησία τους.

Υ.Γ. Στο γεγονός ότι ο Τσίπρας έβγαλε πολιτικό λόγο σε σχολείο, δεν θα σταθούμε. Το ελλαδικό κράτος δεν είχε αντίρρηση να αφήσει τον Τσίπρα να ψηφοθηρήσει επάνω στις ψυχές αθώων παιδιών, βγάζοντας πολιτικό λόγο μέσα σε σχολείο, κατά παράβαση του νόμου. Άραγε αν επιχειρούσε το ίδιο πράγμα ένας εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, τι τίτλους θα έφεραν όλες οι εφημερίδες του μνημονίου, που στηρίζουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, την μελλοντική συγκυβέρνηση;
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chwris-oria-o-politikantismos-tou-tsipra-o-atheos-filhse-mechri-kai-stauro#.UjDVGMbIbSI#ixzz2ecQfe0Ly

Comments Off on Χωρίς όρια ο πολιτικαντισμός του Τσίπρα: Ο άθεος φίλησε μέχρι και Σταυρό για τα ψηφαλάκια

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.