Ψάχνουν τρόπους για να αποκλείσουν την Χρυσή Αυγή από τις εκλογές! Γιατί άραγε; Δεν είναι… διαλυμένη;

Μπορεί να πέτυχαν οι κανίβαλοι του Μητσοτάκη την φυλάκιση των στελεχών της Χρυσής Αυγής, με την στημένη δίκη, αλλά δεν έχουν ησυχάσει! Και ψάχνουν μανιωδώς τρόπους για να αποκλείσουν την Χρυσή Αυγή και από τις εκλογές!

Σύμφωνα με σχετικό άρθρο της «Εστίας» -το οποίο βεβαίως βασίζεται σε πληροφορίες από κυβερνητικούς κύκλους- αναφέρεται ότι ο υφυπουργός του πρώην αρχικνίτη Θεοδωρικάκου, Θεόδωρος Λιβάνιος, έχει αναλάβει να εφεύρει νομοθετική φόρμουλα έτσι ώστε να στερήσει από τα στελέχη της Χρυσής Αυγής το δικαίωμα του εκλέγειν, θέτοντας διάφορα «κωλύματα», όπως «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση», «συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση» και άλλα.

Η συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση θα μπει για να αποκλείσει από τις εκλογές τα μέλη της… 17Ν. Μόνο που οι συγκεκριμένοι δεν συμμετείχαν ποτέ σε εκλογές, οπότε είναι «δώρον-άδωρον», προκειμένου να χρησιμοποιηθεί επικοινωνιακά από τους ψοφοδεξιούς προς τους πατριώτες ψηφοφόρους τους –που δυσανασχετούν γιατί οι διώξεις στρέφονται πάντα προς το ένα «άκρο» και ποτέ δεν αγγίζουν το άλλο-, ότι, να, δεν αποκλείουμε μόνον τους χρυσαυγίτες, αποκλείουμε και τους αριστερούς τρομοκράτες!

Βέβαια, υπάρχει ένα εμπόδιο στη συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση: ότι πρέπει η καταδίκη να είναι ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ, ενώ στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής υπάρχει και το Εφετείο!

Η δεύτερη λύση που εξετάζουν οι κάργιες, είναι το να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Ωστόσο, εδώ υπάρχει ένα… προβληματάκι – όπως αναφέρει η «Εστία»: πως μετά την απαγόρευση μπορεί κάποιος να αξιοποιήσει τυχόν νέα διάταξη περί κόμματος που στοχεύει στην «ανατροπή του πολιτεύματος» και να καταθέσει στον Άρειο Πάγο το καταστατικό του… τιμημένου κουκουέ, που αναφέρει σαφέστατα ότι σκοπός του κόμματος είναι η βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος και η εγκαθίδρυση «δικτατορίας του προλεταριάτου» και να ζητήσει να τεθεί κι αυτό εκτός νόμου – εκθέτοντας το πολιτικό σύστημα, που αυτό δεν πρόκειται να το επιτρέψει ποτέ!

Άρα, αποκλείεται κι αυτή η λύση!

Τελευταία λύση, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι «να αναζητηθεί άλλη οδός προκειμένου να μην ανακηρύσσει ο Άρειος Πάγος εξτρεμιστικά κόμματα. Μεγάλη σημασία προς αυτό έχει η εξειδίκευση του άρθρου 29 του Συντάγματος. Ενδεχομένως ο νομοθέτης να εστιάσει ατομικά στο αν τα μέλη κόμματος που επιθυμεί να ανακηρυχθεί από τον Άρειο Πάγο για να συμμετάσχει στις εκλογές πληρούν με την δράση τους και τον βίο τους το συνταγματικό κριτήριο: Εάν εργάζονται για την ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος». Δηλαδή, να αποκλείει την τελευταία στιγμή από τις εκλογές ο Άρειος Πάγος, κόμμα στο οποίο συμμετέχουν πρόσωπα που… «δεν εργάζονται για την ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος»!!!

Μα γιατί γίνονται όλα αυτά; Δεν είναι… διαλυμένη η Χρυσή Αυγή, όπως λένε τα παπαγαλάκια; Είναι προφανές: τρέμουν ακόμα και την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής, γιατί ξέρουν πολύ καλά πως αυτά που φέρνουν (γενικό lockdown που θα οδηγήσει σε ανεργία, φτώχεια, δυστυχία και νέα Μνημόνια, καθώς και το «καζάν-καζάν» στο Αιγαίο…), θα οδηγήσουν ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού στο ΜΟΝΟ αντισυστημικό κόμμα που υπάρχει στην Ελλάδα. Κι αυτό προσπαθούν να αποτρέψουν! Αλλά, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Comments Off on Ψάχνουν τρόπους για να αποκλείσουν την Χρυσή Αυγή από τις εκλογές! Γιατί άραγε; Δεν είναι… διαλυμένη;

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.