Ψέμματα από ανθελληνικές ΜΚΟ: Οι δημοσιογράφοι είναι θύματα των… “ναζιστών της Χρυσής Αυγής

elef_-_typos-mme

 

Νέα έκθεση τραγέλαφος κατά της Αλήθειας και του Εθνικιστικού Κινήματος δημοσιεύτηκε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής (άλλοτε δεξιά εφημερίδα, που τώρα εξαγοράστηκε από ανθρώπους του κυκλώματος Μπόμπολα). Πιο συγκεκριμένα, αναπαράγονται τα ψεύδη της αμερικανικής οργάνωσης Freedom House, που σε… “εμπεριστατωμένη έρευνα” (ρώτα τον Μπάρμπα μου τον ψεύτη, ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ, κτλ) αναφέρει ότι “στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι εργάζονται σε καταστροφικές κοινωνικές και επαγγελματικές συνθήκες, ενώ εργαζόμενοι στα ΜΜΕ αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο βίαιων αντιποίνων από το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής“.

Στην έκθεση της οργάνωσης συγκεκριμενοποιείται η καταγγελία, μνημονεύοντας τα εξής ονόματα: Κ. Μπογδάνος, Τ. Τέλογλου, Μ. Λώλος, Μ. Τεζάρης, Α. Ασβεστάς, Ν. Γιαννόπουλος, Δ. Τομαράς, Χ. Λαζαρόπουλος, Γ. Διαμαντάκης κ.ά.

Στην πραγματικότητα, απολύτως ΚΑΝΕΝΑΣ από τους παραπάνω δεν είχε την παραμικρή διένεξη με Χρυσαυγίτες. Οι ξυλοδαρμοί που υπέστησαν είχαν υπαίτιους ακροαριστερούς, συνοδούς επιχειρηματιών και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστείτε. Για τις σιωνιστικές ΜΚΟ όμως η αλήθεια είναι μία: Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/psemmata-apo-anthellhnikes-mko-oi-dhmosiografoi-einai-thumata-twn…-nazist#.UZErxrWePRM#ixzz2TCIlssKq

Comments Off on Ψέμματα από ανθελληνικές ΜΚΟ: Οι δημοσιογράφοι είναι θύματα των… “ναζιστών της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.