Ψήφισε και ο Σαμαράς την συμφωνία με την Αίγυπτο που αναγνωρίζει… μειωμένη επήρεια των νησιών μας

Ψήφισε και ο Σαμαράς την συμφωνία με την Αίγυπτο που αναγνωρίζει… μειωμένη επήρεια των νησιών μας

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα παρακολουθήσαμε άλλη μία χαρακτηριστική πολιτική πιρουέτα του Αντώνη Σαμαρά. Ο οποίος αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά εξαιρετικά ευλύγιστος σε ότι αφορά τις «πατριωτικές αρχές« που υποτίθεται ότι πρεσβεύει.

Ο Αντώνης Σαμαράς λοιπόν που ακόμα και σε συνεντεύξεις ξόρκιζε οποιοδήποτε ενδεχόμενο αποδοχής μειωμένης επήρειας των νησιών μας, ψήφισε κανονικά και με ενθουσιασμό την συμφωνία με την Αίγυπτο που αναγνωρίζει… μειωμένη επήρεια των νησιών μας!

Είναι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, που ως μακεδονομάχος καταδίκαζε τη συμφωνία των Πρεσπών, σήμερα όμως την αποδέχεται, την θεωρεί εθνικά ωφέλιμη, δεν κάνει ουδεμία προσπάθεια να την ακυρώσει, πράγμα εξαιρετικά εύκολο αφού η συμφωνία ακυρώνεται με απλή πλειοψηφία, αντίθετα έδωσε τις ευλογίες του στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος όχι μόνο δεν έβαλε βέτο στην ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων, αντίθετα πίεσε μέχρι και τον Μακρόν για να άρει το βέτο του!

Υπάρχουν άφθονα παραδείγματα της πολιτικής ευλυγισίας του Αντώνη Σαμαρά. Μην ξεχνάμε ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που άνοιξε την πόρτα της εξουσίας στον Κώστα Σημίτη και φρόντισε μάλιστα να τον διατηρήσει σε αυτήν ψηφίζοντας πρόεδρο της Δημοκρατίας μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

Θα ήταν μία ευχάριστη φιγούρα στην πολιτική σκηνή, εάν ο ίδιος με τις ενέργειες του δεν οδηγούσε την πατρίδα στην μεγαλύτερη θεσμική παρακμή της μεταπολίτευσης, αναφορικά με το σκάνδαλο Novartis. Παρακμή που αποδεικνύεται πραγματικός εθνικός κίνδυνος. Διότι σήμερα γνωρίζουμε πως τα Ίμια τα πρόδωσαν οι λαδωμένοι της Siemens. Μην μάθουμε στο μέλλον ότι το Αιγαίο το πρόδωσαν οι λαδωμένοι της Novartis…

www.newsbreak.gr

Comments Off on Ψήφισε και ο Σαμαράς την συμφωνία με την Αίγυπτο που αναγνωρίζει… μειωμένη επήρεια των νησιών μας

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.