Ψεύδη και συκοφαντίες από τον καθεστωτικό Τύπο για την τελετή Μνήμης στο Μελιγαλά

Στην γραμμή της… πιάτσας Συγγρού και η εφημερίδα “Δημοκρατία. Ούτε συνεννοημένες να ήταν μεταξύ τους (ή ήταν…) οι διάφορες έντυπες εκφράσεις του Καθεστώτος σχετικά με την παρουσίαση των όσων έγιναν χθες στον Μελιγαλά. Κάνοντας οποιοσδήποτε τον κόπο να δει τα σημερινά δημοσιεύματα των εφημερίδων, θα διαπιστώσει ότι κινούνται ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος απέναντι στην καταγραφή των γεγονότων. Ας κάνουμε ένα πείραμα παίρνοντας τους τίτλους τεσσάρων εφημερίδων, οι οποίες αναφέρονται στα όσα έγιναν στον Μελιγαλά το πρωί της Κυριακής. Οι εφημερίδες είναι το «Έθνος», «Τα Νέα», η «Εφημερίδα των Συντακτών» και η «Δημοκρατία». Σας παραθέτουμε, ανακατωμένους, τους τίτλους που είχαν οι τέσσερις εφημερίδες: «Γιορτή μίσους στον Μελιγαλά – παραλήρημα με ύβρεις κατά πολιτικών», «Ξεπέρασε τα όρια η Χρυσή Αυγή στον Μελιγαλά», «Μετέτρεψαν το μνημόσυνο σε παραλήρημα μίσους», «Πηγάδα μίσους στον Μελιγαλά». Μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιος τίτλος ανήκει σε ποια εφημερίδα; Μάλλον, πρόκειται για σπαζοκεφαλιά. Η ουσία, όμως, είναι ότι όλες κινούνται στο ίδιο μήκος μοτίβο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν τα γεγονότα. Κινούμενοι στην λογική του «συνταγματικού τόξου» παραποιούν τα όσα συνέβησαν στον Μελιγαλά, προσπαθώντας να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις.

Ανάμεσά τους και η εφημερίδα «Δημοκρατία», καθώς με τα γραφόμενά της συνταυτίζεται με τις τερατολογίες των υπολοίπων φυλλάδων. Να την  ενημερώσουμε, πάντως, ότι οι Χρυσαυγίτες επ’ ουδενί δεν επιτέθηκαν «σε συγγενείς θυμάτων που βρίσκονταν στο σημείο», όπως χαρακτηριστικά γράφει. Τα κομματόσκυλα της ΝΔ, τα οποία μόλυναν τον χώρο του Μαρτυρίου με την παρουσία τους, οι υπήκοοι του Σαμαρά που θεωρούν ως «συνταγματικό τόξο» τους ιδεολογικούς απογόνους των δολοφόνων στον Μελιγαλά (δηλαδή το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ) δεν είχαν καμία δουλειά εκεί για να αμαυρώσουν την μνήμη των σφαγιασθέντων. Εκείνοι οι δεξιοί της καρπαζιάς και της ροχάλας που θεωρούν ότι «δεν πρέπει να υπάρξουν άλλες Πηγάδες», ενώ ταυτόχρονα συσχετίζουν θύτες και θύματα, σίγουρα θα κάνουν τα κόκκαλα των δολοφονηθέντων να τρίζουν.

Αυτές οι απαράδεκτες δηλώσεις ανθρώπων, που θέλουν να παίξουν το παιχνίδι της ΝΔ και αθωώνουν ουσιαστικά με τα λεγόμενά τους τους κομμουνιστές φονιάδες, αντιμετωπίστηκαν όπως έπρεπε, καταρχάς από τους ίδιους τους παρευρισκόμενους κατοίκους. Όσοι επενδύουν στη λήθη, προκειμένου να καλοπιάσουν τους αυριανούς συνεταίρους και συνένοχους (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ) στην διαχείριση της εξουσίας, ας είναι σίγουροι ότι δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να κάνουν βρώμικο πολιτικό παζάρι πάνω από τους τάφους αθώων Ελλήνων.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pseudh-kai-sukofanties-apo-ton-kathestwtiko-tupo-gia-ta-gegonota-sto-meliga#.UjdBZsbIbSI#ixzz2f4uuF4Wf

Comments Off on Ψεύδη και συκοφαντίες από τον καθεστωτικό Τύπο για την τελετή Μνήμης στο Μελιγαλά

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.