Ωμοί εκβιασμοί «ειδικών» προς εμβολιασμένους: Το 5ο κύμα θα αφορά εσάς που δεν έχετε κάνει την 3η δόση!

Εκτός από τους ωμούς εκβιασμούς και τους παράνομους και αντισυνταγματικούς αποκλεισμούς προς όσους πολίτες έχουν ελευθέρως επιλέξει να μην «τρυπηθούν», άρχισαν τώρα οι εκβιασμοί και προς τους «τρυπημένους», που τους είχαν τάξει πως με τον εμβολιασμό «θα πάρουν πίσω την ελευθερία» τους και θα ξεμπλέξουν μία και καλή, για να κάνουν την τρίτη δόση.

Έτσι, εμφανίστηκε σήμερα τα χαράματα στο mega ο εκ Γαλλίας ορμώμενος «ειδικός» Γρηγόρης Γεροτζιάφας και απείλησε τους πλήρως εμβολιασμένους πως έρχεται και… 5ο κύμα της «πανδημίας», που θα αφορά πλέον αυτούς: «Ας συμβιβαστούμε την ιδέα ότι δεν τελειώνει αύριο η πανδημία. Η πανδημία θα κρατήσει καιρό, άρα χρειάζεται αναδιάρθρωση του τρόπου σκέψης των πραγμάτων. Στη Γαλλία μιλάμε και προετοιμαζόμαστε για το 5ο κύμα. Δεν είναι κινδυνολογίες. Το πέμπτο κύμα θα είναι το κύμα των εμβολιασμένων που δεν θα έχουν κάνει την τρίτη δόση. Ξέρουμε ότι τον Φλεβάρη θα τελειώσει η κάλυψη όσων έκαναν το εμβόλιο μέχρι τον Ιούνιο».

Το σίγουρο είναι πως η τρομοκρατία προς τους εμβολιασμένους θα ενταθεί τις επόμενες ημέρες, από πολιτικούς και «ειδικούς», μετά θα έρθει η υποχρεωτικότητα της τρίτης δόσης για τους άνω των 60 ή 65 και στο τέλος η υποχρεωτικότητα θα επεκταθεί σε όλους, με ακύρωση των πιστοποιητικών εμβολιασμού τους στο εξάμηνο και κατάταξή τους στους… ψεκασμένους!

Και μόλις οι εμβολιασμένοι θα κάνουν την τρίτη δόση, θ’ αρχίσει ο εκβιασμός για την τέταρτη δόση, μετά για την πέμπτη και οι δόσεις και οι εκβιασμοί δε θα’ χουν τέλος!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Leave a Comment

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ