Όλες οι ομιλίες από την εκδήλωση για τους Ήρωες της Κύπρου – 6 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ανέβηκε καταχειροκροτούμενος στο βήμα και ξεκίνησε την ομιλία του, αναφέροντας την Τιμή που νιώθουμε να έχουμε μεταξύ μας Ήρωες εκείνου του επικού αγώνα του 1974.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο “cocktail party” που θα στήσουν αύριο οι πολιτικάντηδες για να γιορτάσουν την προδοσία επί της οποίας έστησαν το καθεστώς τους και θυμήθηκε το κλίμα εκείνων των ημερών, σημειώνοντας ότι εμείς δεν έχουμε τίποτα για να γιορτάσουμε, αλλά να θρηνήσουμε το Αίμα των Ηρώων.

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε εκτενώς στις προδοτικές ενέργειες και τις «παραλείψεις» των έμπιστων προσώπων του Αβέρωφ και του Καραμανλή, οι οποίοι ως Αρχηγοί των Όπλων έφεραν την εθνική συμφορά που επεδίωκαν οι πολιτικάντηδες για να έρθουν και πάλι στα πράγματα και να κάνουν τώρα… party οι απόγονοί τους.

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, επαναδιατύπωσε το πάγιο αίτημα της Χρυσής Αυγής να ανοίξει επιτέλους ο Φάκελος της Κύπρου, για να αποκαλυφθεί η προδοσία που βαραίνει το μεταπολιτευτικό καθεστώς.

Ο  Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, αναφέρθηκε σε εκείνη την νύχτα της 24ης Ιουλίου όταν γινόταν εν μέσω κεριών η παλινόρθωση του προδοτικού καθεστώτος του «Η Κύπρος Κείται Μακράν», την ώρα που οι αδερφοί μας έχυναν το Αίμα τους στην Κύπρο.

Ο Συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής τόνισε πως εμείς οι Εθνικιστές δεν ξεχνούμε και θα δώσουμε τα πάντα για να γίνει η Ελλάδα και πάλι Ανεξάρτητη και Αξιοπρεπής και γι’ αυτό μας πολεμάει ολόκληρο το καθεστώς.

Ο Συναγωνιστής, Νικόλαος Κούζηλος τόνισε ότι δεν ξεχνάμε τον Καραμανλή και το «Η Κύπρος Κείται Μακράν».

Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια, αναφέρθηκε στην ξενόδουλη εξωτερική πολιτική της μεταπολιτευτικής Ελλάδας και την προδοσία που συνιστά αυτή η εθελόδουλη πολιτική σε αυτούς που έδωσαν το αίμα τους στην Κύπρο, που δεν είναι απλά ελληνική, η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oles-oi-omilies-apo-thn-ekdhlwsh-gia-tous-hrwes-ths-kuprou-5-binteo#ixzz4FKaF6dKQ

Comments Off on Όλες οι ομιλίες από την εκδήλωση για τους Ήρωες της Κύπρου – 6 ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.