Όλοι μαζί (ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ) στην μάσα – Σηφουνάκης: Σου διόρισα την γυναίκα, ρε! -ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς πολλά λόγια δείτε τον καυγά με κλειστές κάμερες (έχει σημασία) ανάμεσα στον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λέσβου, Νίκο Σηφουνάκη και τον Σπύρο Γαληνό (πρώην βουλευτής ΝΔ, νυν πολιτευτής ΑΝΕΛ). Όπως πολύ χαρακτηριστικά λέει ο Σηφουνάκης στον Γαληνό: “Σου διόρισα την γυναίκα, ρε! Θα έπρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις!“. ΟΣπύρος Γαληνός είναι παντρεμένος με την Ελένη Γ. , υπάλληλο της ΕΤΕ.

Δεν χρειάζονται πολλά στοιχεία για να καταδείξει κάποιος το σάπιο πολιτικό σύστημα που έχει επιβάλλει τον ζυγό του Μνημονίου στην Ελλάδα. Είναι πια κοινή πεποίθηση πως οι ξεπουλημένοι πολικάντηδες φέρουν απόλυτη ευθύνη για την κατάντια του τόπου με τις μίζες, τις ρεμούλες αλλά και τα ρουσφέτια. Αυτό το σαθρό κατεστημένο αγωνίζεται να ανατρέψει η Χρυσή Αυγή και με την βοήθεια του Θεού και ολοένα και περισσότερο αφυπνισμένων Ελλήνων θα τα καταφέρει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-poion-twn-politikanthdwn-shfounakhs-sou-diorisa-thn-gunaika-re-binteo#.UYzEUrWePRM#ixzz2SslZE4oJ

Comments Off on Όλοι μαζί (ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ) στην μάσα – Σηφουνάκης: Σου διόρισα την γυναίκα, ρε! -ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.