Όνειρα θερινής νυκτός από τα “Νέα” μπας και βγουν τα κουκιά για ΠτΔ – Η Χρυσή Αυγή δεν διαπραγματεύεται!

Όνειρα θερινής νυκτός από τα “Νέα” μπας και βγουν τα κουκιά για ΠτΔ - Η Χρυσή Αυγή δεν διαπραγματεύεται!

Νέα επιχείρηση λάσπης και διασποράς ψευδών ειδήσεων προς δημιουργία εντυπώσεων, με στόχο πάντοτε το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, από την παραδοσιακά καθεστωτική φυλλάδα «τα Νέα».

Από την στήλη «Μικροπολιτικός» της συγκεκριμένης φυλλάδας, επιχειρείται η σύνδεση της Χρυσής Αυγής με τις ατέρμονες παρασκηνιακές κινήσεις προκειμένου να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αριθμός των 180 βουλευτών. Με αφορμή την τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Μελά σχετικά με την προθυμία του να υπερψηφίσει τον προτεινόμενο από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά Πρόεδρο, ο συντάκτης των Νέων προχωρά στην καταμέτρηση των προθύμων, εκείνων δηλαδή που επιθυμούν την απρόσκοπτη συνέχιση της Τυραννίας του Ελληνικού Λαού.

Ο συντάκτης εκτιμά τον αριθμό των προθύμων σήμερα στους 176, επισημαίνοντας ευθέως πως τα κομματικά μορφώματα των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ οδεύουν ολοταχώς προς διάλυση. Το πυροτέχνημα δε, της υποτιθέμενης απαρέγκλιτης απόφασης Καμμένου για καταψήφιση της κυβερνητικής πρότασης από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ, δεν άντεξε παρά μερικές ώρες, μέχρις ότου δηλαδή ο βουλευτής του Π. Μελάς γκρεμίσει την «σκληρή» γραμμή με ένα μόνο φύσημα!

Μέσα όμως στην πολιτική πραγματικότητα των έντονων παρασκηνιακών ενεργειών μεταξύ της Χούντας Σαμαρά και των βουλευτών των κομμάτων της απάτης, ο αρθρογράφος διαπράττει το σκόπιμο ολίσθημα να εμπλέξει τη Χρυσή Αυγή, επιδιώκοντας να προσδώσει στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα προθέσεις συμβιβασμού με την επάρατο Χούντα των Σαμαροβενιζέλων. Αναφέρει σχετικά: «στο Μαξίμου προσμετρούν και τις θετικές ψήφους 2-3 βουλευτών της Χρυσής Αυγής που θέλουν γενικώς να απογαλακτιστούν από την οργάνωση. Και η καταμέτρηση συνεχίζεται.».

Υποτίθεται πως το δημοσίευμα επικαλείται πηγές του Μαξίμου. Ακόμη κι αν ισχύει τούτο, ο αρθρογράφος θα έπρεπε να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που οι ίδιες πηγές ήταν εκείνες οι οποίες επί τη ενάρξει των αντισυνταγματικών πολιτικών διώξεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής, προμήνυαν την εξάλειψή της από τον πολιτικό χάρτη. Παρά ταύτα, οι ευσεβείς πόθοι της μασονοδεξιάς συνετρίβησαν εν τη γεννέσει τους και η ταφόπλακα των προσδοκιών τους έπεσε με τρομακτικό τρόπο στις εκλογές του Μαΐου του 2014.

Στην προκειμένη περίπτωση, οι κράχτες του Μνημονίου και παλαμάκηδες της υποταγής στο διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο, έχουν κάθε λόγο να επιθυμούν και να συνεργούν στην εύρεση των 180 προθύμων να ψηφίσουν την χουντική πρόταση για ΠτΔ. Αυτό επιτάσσει η διαφύλαξη των οικονομικών τους συμφερόντων και η διατήρηση των προκλητικών τους προνομίων. Δεν είναι όμως τα στοιχεία αυτά ικανά ώστε να ισχύει το ίδιο και για τον Ελληνικό Λαό, που δοκιμάζεται σκληρά και εξαθλιώνεται. Με απλά λόγια, οι απαιτήσεις της Χούντας και της ολιγαρχίας του πλούτου δεν είναι απαιτήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού μας! Αντιθέτως, τα θέλω της Χούντας και των πλουτοκρατών, είναι μαχαιριές στη πλάτη του Λαού.

Η Χρυσή Αυγή, ούτε συμμετέχει σε παρασκηνιακά παιχνίδια, ούτε διαπραγματεύεται με τους εχθρούς του Ελληνικού Λαού. Επί του ζητήματος της εκλογής ΠτΔ από την παρούσα Βουλή, η θέση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι εκπεφρασμένη από τα πλέον επίσημα χείλη, εκείνα της ηγεσίας του.

Από τις 23 Ιουνίου 2014, το μήνυμα του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ν.Γ.Μιχαλολιάκου, προς τον Ελληνικό Λαό είναι ξεκάθαρο: «Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει την πρόταση της κυβερνήσεως, οποιαδήποτε και εάν είναι αυτή, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή».

Άπαντες δε γνωρίζουν, πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε ΑΝΕΛ, ούτε ΔΗΜΑΡ. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε έρμαιο πολιτικών και οικονομικών εκβιασμών, ούτε υπηρέτης οικονομικών συμφερόντων. Δεν υπάρχει δε μεγαλύτερη αυτού απόδειξη, από την παράνομη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού και έξι ακόμη βουλευτών της, καθώς και το φαιδρό κατηγορητήριο της Χούντας Σαμαρά εις βάρος σύσσωμης της κοινοβουλευτικής της ομάδος.

Εν κατακλείδι, δέον όπως ενημερώσουμε τους αυλοκόλακες της αντεθνικής κυβέρνησης πως κακώς ονειρεύονται τη Χρυσή Αυγή ως «φιλί της ζωής» σε μια στυγνή δικτατορία επίορκων και διεφθαρμένων που καταρρέει. Ας μην τρέφουν αυταπάτες και βεβαίως, να πάψουν να υποτιμούν τη νοημοσύνη του Λαού μας. Ως εκ τούτου, φρόνιμο είναι να αποδώσουν στη Χρυσή Αυγή τον χαρακτήρα που τις προσδίδει η λαϊκή ψυχή, αυθεντικό και καθάριο. Και ο χαρακτήρας τούτος, η σχέση δηλαδή Χρυσής Αυγής και αντεθνικής Χούντας, δεν μπορεί παρά να αποδοθεί με δύο λέξεις ή δεκατρία γράμματα: Χαριστική Βολή!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oneira-therinhs-nuktos-apo-ta-nea-mpas-kai-bgoun-ta-koukia-gia-ptd-h-chrush#ixzz3JdfbkRuG

Comments Off on Όνειρα θερινής νυκτός από τα “Νέα” μπας και βγουν τα κουκιά για ΠτΔ – Η Χρυσή Αυγή δεν διαπραγματεύεται!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.