Όργιο ψευδολογίας και γελοιότητας ο “φάκελος Δένδια”: απόπειρα παραπλάνησης της Δικαιοσύνης

Ιδού οι τρομοκρατικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής που περιλαμβάνει η αναφορά του ΠΡΟ-ΠΟτζη: Τηλεφωνήματα αγνώστων που δήλωσαν Χρυσαυγίτες. Επίθεση του ΠΑΜΕ στην αστυνομία κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων της Τ.Ο. Ζακύνθου. Ξυλοδαρμός μέλους μας στην Λέσβο. Ακολουθεί εκτενής αναφορά στις 32… “εγκληματικές ενέργειες” της Χρυσής Αυγής για να γελάσει κάθε πικραμένος. Όσοι διάβασαν τον περίφημο φάκελο Δένδια, που θα έθετε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, αναρωτήθηκαν αν οι συντάκτες του τελούσαν υπό την επήρεια ουσιών. Οι άνθρωποι δεν είναι απλά ανόητοι, είναι άκρως επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια της χώρας.

ΡΑΦΗΝΑ

Πολίτης, που εργάζεται στο 3ο νηπιαγωγείο της Ραφήνας, ενόρκως κατήγγειλε ότι την 5-6-2013 και περί ώρα 11:00 ,την ώρα του διαλείμματος των νηπίων, δέχθηκε μία κλήση με απόκρυψη αριθμού από κάποιον άγνωστο άνδρα ο οποίος της είπε τα εξής «…Χρυσή Αυγή … να διώξετε τα παιδιά από το Πακιστάν και την Ινδία και τους άλλους αλλοδαπούς διότι έχει δοθεί εντολή να κόψουν τα αυτιά και να απαγάγουν τους εκπαιδευτικούς και τους συνοδούς τους. Ευχαριστώ πολύ.»

ΡΑΦΗΝΑ

Την 12.06.2013 και ώρα 11.30 πολίτης κατήγγειλε ενόρκως ότι την 05.06.2013 και περί ώρα 11.00 άγνωστος άνδρας ηλικίας τηλεφώνησε στο 2ο νηπιαγωγείο Ραφήνας που βρίσκεται στη διασταύρωση Ραφήνας, οδός Φλέμινγκ και Λ. Μαραθώνος, στο οποίο εργάζεται και της είπε «Χρυσή Αυγή», αν υπάρχουν παιδιά από το Πακιστάν και την Ασία στο νηπιαγωγείο, θα σας κάνουμε ντου και έφοδο, πλην όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρότασή του καθώς αυτή του έκλεισε το τηλέφωνο. Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΑΓΡΙΝΙΟ

Την 8/5/2013 δημοσιογράφος τοπικών μέσων ενημέρωσης, κατήγγειλε ότι απογευματινές ώρες της χθες 08-05-2013 , τον εξύβρισε και τον απείλησε τηλεφωνικά ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Δεν υποβλήθηκε έγκλιση.

Αναφέρονται επίσης σε περιπτώσεις κατά τις οποίες τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου δέχτηκαν δολοφονικές επιθέσεις από παρακρατικούς, οι οποίες τώρα καταλογίζονται εναντίον της Χρυσής Αυγής. Σας παραθέτουμε μερικά από αυτά, για να αντιληφθείτε το μέγεθος της καθεστωτικής αναλγησίας:

ΞΑΝΘΗ

Την 10/3/2013 κατά τη διάρκεια συμπλοκής 50 ατόμων του Α/Α χώρου και 20 μελών της Χ.Α. τραυματίστηκε ένας μαθητής λυκείου που ανήκε στον Α/Α χώρο και 2 μέλη της Χ.Α. Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Την 6/4/2013 μέλη του ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια διανομής συσσιτίου από μέλη της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις. Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Tην 25/2/13 κατά την κατάθεση στεφάνου στην πλατεία ηρώων ομάδα αριστεριστών επιχείρησε να εμποδίσει τον βουλευτή της Χ.Α Ευστάθιο Μπούκουρα. Επενέβη η αστυνομία συλλαμβάνοντας 2 μέλη της Χρυσής Αυγής και 2 αριστεριστές. Σχηματίστηκε δικογραφία την 26/3/13.

Επίσης περιλαμβάνονται περιπτώσεις κατά τις οποίες ακόμα και τα αναίσχυντα ΜΜΕ δεν μπόρεσαν να κάνουν νύξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, αφού δεν υπήρχε κανένα τέτοιο ζήτημα, ούτε κατά διάνοια. Στον «φάκελο Δένδια» οι δράστες ονομάζονται αυθαιρέτως «μέλη της Χρυσής Αυγής», για να μην γίνει παντελώς ρεζίλι ο Δένδιας.

Εντός της «έκθεσης» υπάρχει και μία περίπτωση που «μέλος της Χρυσής Αυγής» υπέβαλλε μήνυση. Αναρωτιόμαστε πραγματικά ποιο είναι το «αξιόποινο» στην υποβολή μήνυσης, ή αν ο Δένδιας θέλει να πει κάτι από τα μελλούμενα στον χώρο της Δικαιοσύνης, ότι δηλαδή τα μέλη της Χρυσής Αυγής θα συλλαμβάνονται αν υποβάλλουν μηνύσεις.

ΛΕΣΒΟΣ

Την 26/7/2013 μέλος της Χρυσής Αυγής υπέβαλε μήνυση στις 26/7/13 κατά 4 ατόμων τα οποία τον εξύβρισαν και τον κτύπησαν. Σχηματίστηκε δικογραφία, ενεργείται προανάκριση.

Η φαιδρότητα και η αστειότητα υποσκελίζεται μοναχά από το θράσος του Δένδια και αυτών που γράφει στον δήθεν «φάκελο». Από ότι γράφει μέχρι και για ανθρώπους που δηλώνουν «πρώην μέλη», φέρει ευθύνη η Χρυσή Αυγή.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την 26/8/13 συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος δήλωσε ότι είναι πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής διότι εξύβρισε και απείλησε αλλοδαπούς. Σχηματίστηκε δικογραφία.

Αυτή την στιγμή το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής συντάσσει μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ η οποία θα κατατεθεί σήμερα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/orgio-pseudologias-kai-geloiothtas-o-fakelos-dendia-apopeira-paraplanhshs-t#.Ujw5W8bIbSI#ixzz2fQxrcZYR

Comments Off on Όργιο ψευδολογίας και γελοιότητας ο “φάκελος Δένδια”: απόπειρα παραπλάνησης της Δικαιοσύνης

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.