Όργωσαν την Εύβοια οι υποψήφιοι της “Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα” – Φωτορεπορτάζ

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης με το συνδυασμό της “Ελληνικής Αυγής για τη Στερεά Ελλάδα“, Απόστολος Γκλέτσος μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Ιωάννη Μάλλιαρη, καθώς και κλιμάκιο συναγωνιστών από Λαμία και Εύβοια, πραγματοποίησαν σειρά επισκέψεων το διήμερο 17-18 Μαρτίου στο νομό Ευβοίας.

Μια σειρά επισκέψεων  που δεν περιορίστηκε στις τυπικές συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, αλλά περισσότερο επικεντρώθηκε στην επαφή με τους εργαζόμενους, τους  πολίτες, και σε ενημερωτικές δράσεις των κατοίκων της Ευβοίας, δίνοντας μια πρώτη απάντηση για την περιφέρεια της Στερεάς στα παπαγαλάκια του συστήματος.

Η ενθουσιώδης συμμετοχή του κόσμου και το έντονο ενδιαφέρον του για το πρόγραμμα του περιφερειακού συνδυασμού του Κινήματος για τη Στερεά, εκφράστηκε με παροτρύνσεις για συνέχιση του αγώνα, καθώς και με συνεχόμενες ερωτήσεις για τις θέσεις του κινήματος και το σχεδιασμό του. Οι απαντήσεις δόθηκαν με τον τρόπο που έχει συνηθίσει το κίνημα να απαντά, με την άμεση προσωπική επαφή, κάτι το οποίο δεν αποτολμούν οι υπόλοιποι ανυπόληπτοι πλέον στα μάτια του λαού, εκπρόσωποι του συστήματος.

Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά Χαλκίδας

Ενημέρωση για τα προβλήματα των παραγωγών

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Χαλκίδας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην έδρα της αντιπεριφέρειας

Επίσκεψη στο δασαρχείο

Επίσκεψη στο σωματείο αυτοκινητιστών και ενημέρωση για τα προβλήματά τους

Επίσκεψη στη Μητρόπολη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/orgwsan-thn-euboia-oi-upopshfioi-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-sterea-ellada#ixzz2wQ5mHK8i

Comments Off on Όργωσαν την Εύβοια οι υποψήφιοι της “Ελληνικής Αυγής για την Στερεά Ελλάδα” – Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.