Όταν οι Πασόκοι αποθρασύνονται εναντίον της Χρυσής Αυγής

Αν το απύθμενο θράσος και η αστείρευτη αναίδεια ήταν εργόχειρο τότε αναμφίβολα το ΠΑΣΟΚ θα είχε κάνει την προίκα του. Ο πολιτικός παχυδερμισμός και η κοινωνική αναισθησία είναι έκδηλες σε κάθε εμφάνιση αυτού του κομματικού κατασκευάσματος. Θεωρώντας ότι ζούμε στην χώρα των λωτοφάγων συνεχίζουν, ακόμη και σήμερα, οι θλιβεροί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ να προκαλούν ασύστολα με τα  γραφόμενα και τα λεγόμενά τους.

Ένα χαρακτηριστικό δείγμα είναι ένα άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε την Δευτέρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» (γνωστή και ως εφημερίδα των φωτομοντάζ), υπό τον βαρύγδουπο τίτλο: «Από την υποκρισία και τη διαχείριση στην υπέρβαση». Συντάκτης του κειμένου είναι κάποιος Νίκος Ανδρουλάκης, «Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ». Αναφερόμενος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ο τύπος αυτός γράφει τα εξής: « Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μόνο μια εγκληματική οργάνωση. Η Χρυσή Αυγή είναι η περιγραφή της σύγχρονης εθνικής μας παρακμής σε κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο».

Δεν ξέρουμε τίποτα για τον νεοσσό αυτό της πολιτικής ζωής. Δεν ξέρουμε καν αν έχει κολλήσει κάποιο ένσημο μέχρι τώρα στη ζωή του. Είμαστε, όμως, υποχρεωμένοι να παραδεχθούμε ότι φέρεται ως γνήσιος Πασόκος: Θρασύς, αναιδής και ασύστολα ψεύτης. Του απαντούμε αναλόγως, όπως ακριβώς ταιριάζει στην περίπτωσή του. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο μια εγκληματική οργάνωση. Αποτελεί τον ορισμό της εγκληματικής οργάνωσης εναντίον της Πατρίδας και του Λαού. Η πορεία του είναι η απόλυτη περιγραφή της σύγχρονης εθνικής παρακμής σε κοινωνικό, πολιτικό, οικονομικό επίπεδο. Είναι το κόμμα που κατέστρεψε την Χώρα. Που παρέδωσε και τυπικά την Εθνική Κυριαρχία του Τόπου στους διεθνείς τοκογλύφους. Που διέλυσε την οικονομία, εκμηδενίζοντας την Βιομηχανία, την Βιοτεχνία, την Γεωργία, την Κτηνοτροφία, την Αλιεία. Που εξευτέλισε κάθε έννοια Κοινωνικής Δικαιοσύνης και Λαϊκής Ευημερίας με τα πειράματά του. Που καλλιέργησε με… αξιοθαύμαστους ρυθμούς την σήψη, την παρακμή, την μίζα, τα σκάνδαλα και έκλινε σ΄όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης. Το κόμμα του σκανδάλου Κοσκωτά, των «πάμπερς», των Ιμίων, του Χρηματιστηρίου, του σχεδίου Ανάν, της Siemens.

Η «μεγάλη οικογένεια» του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κουτσόγιωργα, του Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη, του Νεονάκη, του Παπακωνσταντίνου, του Παπαντωνίου, του Βενιζέλου και τόσων άλλων.

Το ΠΑΣΟΚ είναι η επιτομή της πολιτικής ανηθικότητας. Αυτό δείχνουν τα έργα και οι ημέρες του και δεν χωρεί καμιά αμφιβολία. Γράφει κι άλλα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ο εκπρόσωπος αυτός του «συνταγματικού τόξου», θεωρούμε όμως ότι το απόσπασμα που παραθέσαμε είναι το πιο ενδεικτικό της απύθμενης αποθράσυνσης των Πασόκων.

Μετά τις επόμενες εκλογές το ανθελληνικό αυτό απομεινάρι του παρελθόντος θα διαλυθεί οριστικά, αλλά οι συνέπειες της πολύχρονης παρουσίας του θα ταλαιπωρούν ακόμη την Χώρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/otan-oi-pasokoi-apothrasunontai-enantion-ths-chrushs-aughs#ixzz2ictB2juK

Comments Off on Όταν οι Πασόκοι αποθρασύνονται εναντίον της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.