Όχι στο ξεπούλημα του αεροδρομίου του Ελληνικού

Όχι στο ξεπούλημα του αεροδρομίου του Ελληνικού

Το καθεστώς κατοχής ετοιμάζεται να κάνει δώρο στην ψωροελίτ το επί 60 χρόνια αεροδρόμιο της Αθήνας στο Ελληνικό με αντισυνταγματικές διαδικασίες, εφάμιλλες τριτοκοσμικού κρατιδίου υποσαχάριας ζώνης.

Το αεροδρόμιο Ελληνικού, το οποίο οι πολιτικοί νάνοι έκλεισαν πριν 13 χρόνια υπέρ της κατάπτυστης αποικιακής σύμβασης των Σπάτων, κατασκευάστηκε με τους φόρους και τους κόπους γενεών και γενεών Ελλήνων και αποτέλεσε την κεντρική τουριστική πύλη εισόδου της Ελλάδας.

Η δε ανέπαφη αεροπορική εγκατάσταση στο Ελληνικό δύναται να συνιστά απαραιτήτως το εναλλακτικό πολιτικό αεροδρόμιο της Αττικής σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ενώ τμήμα του οποίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως Μητροπολιτικό πάρκο όπως δέχθηκε το Συμβούλιο της Επικρατείας με απόφαση του 2010.

Η Χρυσή Αυγή με γνώμονα το εθνικό συμφέρον του τόπου αντιτίθεται στην επαπειλούμενη εκτρωματική τσιμεντούπολη εντός του αεροδρομίου Ελληνικού και θα αγωνιστεί με κάθε νόμιμο μέσο υπέρ της επαναλειτουργίας του αεροδρομίου και της παράλληλης κατασκευής Μητροπολιτικού πάρκου σε μεγάλο τμήμα της έκτασης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ochi-sto-jepoulhma-tou-aerodromiou-tou-ellhnikou#ixzz2vZdowK7c

Comments Off on Όχι στο ξεπούλημα του αεροδρομίου του Ελληνικού

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.