Ο πρωθυπουργός-μαριονέτα των διεθνών τοκογλύφων Ντράγκι, ετοιμάζεται να θέσει εκτός νόμου εθνικιστική οργάνωση

Μετά τις μεγαλειώδεις μαζικές συγκεντρώσεις κατά του «πράσινου πάσου» (πιστοποιητικού εμβολιασμού) στην Ιταλία, που έγιναν με πρωτοβουλία των εθνικιστών, ο πρωθυπουργός – μαριονέτα των διεθνών τοκογλύφων Μάριο Ντράγκι δήλωσε πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να θέσει εκτός νόμου με κυβερνητικό διάταγμα την εθνικιστική οργάνωση Forza Nuova.

Την «πάσα» στον Ντράγκι για να προχωρήσει στην απαγόρευση, έδωσε σε συνάντησή τους ο επικεφαλής της παρηκμασμένης αριστερής Εργατικής Ομοσπονδίας, Μαουρίτσιο Λαντίνι, που ζήτησε ένα «μέτρο για την διάλυση των πολιτικών δυνάμεων που αναφέρονται στον φασισμό, όπως προσφέρεται από το Σύνταγμα».

Είναι προφανές, ότι η αγωνιστική στάση των εθνικιστών κατά των νεοταξίτικων περιοριστικών μέτρων, με πρόσχημα την «προστασία της υγείας» του λαού από τον κορωνοϊό, έχει ενώσει όλη τη συστημική σαπίλα, ψοφοδεξιάς κι αριστεράς! Κι αν βλέπετε ομοιότητες με τις διώξεις των Ελλήνων εθνικιστών από το σύστημα, σωστά τις βλέπετε! 

1 Comment

Filed under Διεθνή

One Response to Ο πρωθυπουργός-μαριονέτα των διεθνών τοκογλύφων Ντράγκι, ετοιμάζεται να θέσει εκτός νόμου εθνικιστική οργάνωση

  1. Pingback: Ο πρωθυπουργός-μαριονέτα των διεθνών τοκογλύφων Ντράγκι, ετοιμάζεται να θέσει εκτός νόμου εθνικιστική οργάνωση | ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ