Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζονται οι επιθέσεις στα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανά την Ελλάδα | DefenceNet.gr

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα είκοσι ημερών έγιναν «στόχος» επίθεσης  τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αλεξανδρούπολη. Η τελευταία φορά ήταν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, όταν άγνωστοι έβαψαν τους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος, ενώ έγραψαν και πάνω στην πινακίδα. Οι άγνωστοι δεν εισήλθαν στο εσωτερικό των γραφείων αλλά περιορίστηκαν στο εξωτερικό χώρο.

Το e-evros.gr επικοινώνησε με το Γενικό Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής στον Έβρο Χρήστο Κιτσόπουλο, ο οποίος τόνισε ότι οι βανδαλισμοί και στα γραφεία του κόμματος στην Αλεξανδρούπολη, εντάσσονται στο πλαίσιο των επιθέσεων που καταγράφονται σε γραφεία του κόμματος σε όλη την Ελλάδα, λόγω του γεγονότος ότι η Χρυσή Αυγή έχει ρεύμα και κάποιοι θέλουν να φοβίσουν τον κόσμο. Πάντα πρέπει να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε, ανέφερε ο κ. Κιτσόπουλος, για να αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Να σημειωθεί ότι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής λειτουργούν εδώ και αρκετές εβδομάδες στην Οδό Μαζαράκη ενώ τα επίσημα εγκαίνια αναμένεται να γίνουν το Δεκέμβριο με την παρουσία κεντρικών στελεχών του κόμματος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Συνεχίζονται οι επιθέσεις στα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανά την Ελλάδα | DefenceNet.gr.

Exit mobile version