Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξανακτύπησε ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ και όχι μόνον…

1DENDIASΔιαβάζουμε την παρακάτω είδηση και σας την μεταφέρουμε αυτούσια:

Σαφές μήνυμα ότι η Αστυνομία δεν θα ανεχθεί συμπεριφορές όπως εκείνη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που εξύβρισαν αστυνομικούς στη Χερσόνησο Ηρακλείου, απέστειλε χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας. Μιλώντας στο 22ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ) είπε χαρακτηριστικά ότι «η αλήθεια του έλληνα αστυνομικού είναι το Σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους. Κατά πάντων και διά πάντων, κατά βουλευτών, όπως όλων των άλλων».

Η βασική επισήμανση που έκανε ο υπουργός στην ομιλία του ήταν ότι «η επιβολή των νόμων δεν έχει όριο. Και σας παρακαλώ αυτό να είναι, όπως είναι και το γνωρίζω, πάντοτε ξεκάθαρος οδηγός στις πράξεις σας. Ουδέν περισσότερο δικαίωμα έχει εφόσον παρανομεί το μέλος του Κοινοβουλίου εναντίον οιουδήποτε. Υποχρέωση είναι η απόλυτη και κάθετη τήρηση του Συντάγματος και της νομιμότητας».

Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ. Από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, μιλώντας σε ημερίδα που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Διαφάνειας και η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, είπε για το θέμα της Χρυσής Αυγής ότι ο μόνος δρόμος είναι η θεσμική οργάνωση και όχι «ένα κόμμα που καταλύει τον νόμο». «Από τη στιγμή που υπάρχουν οι συνέπειες της διαφθοράς χάθηκε η πίστη του πολίτη στη θεσμική οργάνωση της κοινωνίας. Και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο, γιατί οι πολίτες στη μεγάλη κρίση αναζητούν να ακουμπήσουν κάπου. Ενα κόμμα έρχεται και υπόσχεται να δίνει λύσεις υποκαθιστώντας τους νόμους. Λέει θα πάρει στα χέρια του τον νόμο και καταλύει τον νόμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4771474

Τον Δένδια τον αφήνουμε ασχολίαστο και στην κρίση σας. Όσο για τον Ρουπακιώτη, ο οποίος αναφέρει για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ότι είναι «ένα κόμμα που καταλύει τον νόμο», τι έχει να μας πει για  και για τους “νεαρούς” που συχνά πυκνά οι αστυνομικές αρχές συλλαμβάνουν, αλλά οι εισαγγελείς τους αφήνουν ελεύθερους; Να θυμίσουμε μερικά περιστατικά; Γιός και κόρη του Νιώτη, ο γιος του Κουράκη;

Exit mobile version