Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Εύβοιας – Βοιωτίας

Πολιτική Ομιλία Ηλία Παναγιώταρου στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Στο πλαίσιο της Ιδεολογικής ενημέρωσης και κατάρτισης των μελών και στελεχών των Τ.Ο. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μέλη του κόμματος, μέλη της Κ.Ε. και του Πολιτικού Συμβουλίου, επισκέπτονται τις Τ.Ο. ανοίγοντας γόνιμο διάλογο, αναλύοντας την ειδησεογραφία αλλά και την εμπειρία που αποκομίζει το Κίνημα από την εκπροσώπηση του στην Βουλή των Ελλήνων. Αυτός είναι ο πλέον άμεσος και ειλικρινής διάλογος του Κινήματος με τους διψασμένους για προοπτική και Ελπίδα Πολίτες, δεδομένου του αποκλεισμού της φωνής μας από το Εθνικό Δίκτυο των ιδιωτικών αλλά και των δημόσιων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης.

“Ένα πολύ καλοστημένο δίκτυο έχει εξαπλωθεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.
Το λαθρεμπόριο μαϊμού προϊόντων με πωλητές λαθρομετανάστες ανθίζει στις παραλίες, στα πεζοδρόμια, στις λαϊκές και όλες οι αρμόδιες αρχές, με πρώτη την αστυνομία, κλείνουν τα μάτια.Γιατί; Γιατί θησαυρίζουν τα κυκλώματα του παρεμπορείου και των λαθρομεταναστών και μαραζώνει το ελληνικό εμπόριο, και φυσικά τα κέρδη τους τα βγάζουν στο εξωτερικό…διαλύοντας την ελληνική οικονομία. Δεν βλέπουμε την αριστερά να την νοιάζει το “λαθρομεταναστευτικό κεφάλαιο” και να ζητάει την πάταξη του…”

Έτσι ξεκίνησε την προγραμματισμένη του ομιλία το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και Βουλευτής Β’ Αθήνας, Ηλίας Παναγιώταρος, στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής την Πέμπτη 29/11, παρουσία μελών, φίλων και στελεχών του Κινήματος.

” Όσους συνοριοφύλακες τοποθετήσει ο κ. Δένδιας στα σύνορα, όσα στελέχη της FRONTEX και αν είναι μαζί τους δεν μπορούν να σταματήσουν την λαθρομετανάστευση. Τα σύνορα είναι ανοικτά όλες αυτές οι κινήσεις γίνονται μόνο για επικοινωνιακούς λόγους για να κοροϊδεύουν τον απλό λαό.” Και δεν είναι μόνο αυτό ερχόμενοι αυτοί οι άνθρωποι στην Ελλάδα εγκληματούν (παραεμπόριο, ληστείες, δολοφονίες κλπ) και αποκτούν δικαιώματα, εργασιακά, περίθαλψη κλπ, ενώ αντίστοιχα μειώνονται οι κοινωνικές παροχές για τους πολίτες του Κράτους που πληρώνουν εισφορές, φόρους και ειδικά σήμερα σφαγιάζονται.”

Exit mobile version