Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγωνία Τρίτεκνων

triteknoi

Τις ημέρες του ψηφίσματος των ομολογουμένως απάνθρωπων φορολογικών μέτρων, τρίτεκνοι συμπατριώτες μας θεώρησαν σωστό να στείλουν σε όλους τους βουλευτές το εξής κείμενο:

«Σκεφτείτε καλά… Αν σήμερα το βράδυ ψηφήσετε αυτό το απαράδεκτο νέο φορολογικό θα μας στείλετε όλους στον καιάδα !!!

Εμείς οι Τρίτεκνοι, που βαλλόμαστε από παντού…. ΣΑΣ παρακαλούμε και ταυτόχρονα σας προειδοποιούμε…. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ για εμάς και τα παιδιά μας !!!
ΜΗΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΤΕ !!!
Η επόμενη κίνηση θα είναι μαζική φυγή σε άλλες χώρες και τότε ΔΕΝ θα έχετε καν πολίτες και κράτος να διοικείτε !!!
Θα είμαστε όλοι σήμερα μπροστά στις τηλεοράσεις μας και θα περιμένουμε να δείξετε ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ καταψηφίζοντας το απαράδεκτο νέο φορολογικό ΗΡΩΔΗ !!!
ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και μην ξεχνάτε…. ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ = ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΙΑ !!!»

Μας προκαλεί περιέργεια να μάθουμε όλοι αυτοί, γιατί δεν είναι και λίγοι, τόσα χρόνια τι ψήφιζαν για να εμποδίσουν τα πράγματα να φθάσουν σε αυτό εδώ το σημείο που έφθασαν και θεωρούμε τουλάχιστον άστοχο και άκομψο να στέλνουν τέτοια μηνύματα στους βουλευτές της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ! Να περιμένουν από τους Χρυσαυγίτες να δείξουν τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ τους! 

Ανάμεσα στις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επιγραμματικά αναφέρουμε το παρακάτω:

“Κοινωνική προστασία

Ελάχιστο όριο αξιοπρεπούς διαβίωσης και εξασφάλιση της κύριας κατοικίας. Διαγραφή χρεών με σκοπό την ανακούφιση των χαμηλών οικονομικά στρωμάτων και αναγκαστική για τις τράπεζες επαναδιαπραγμάτευση όλων των δανείων. Στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας, των χαμηλοσυνταξιούχων και των ανέργων. Αποτελεσματικό σύστημα υγείας και πάταξη της διαφθοράς. Εξειδικευμένα προγράμματα για την στήριξη των εργαζομένων, της Μητρότητας, των ευαίσθητων ομάδων και της νεολαίας.” http://www.xryshaygh.com/index.php/kinima/thesis

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή επί χρόνια μάχεται το πολιτικό κατεστημένο και δεν επιτρέπουμε σε κάνεναν να μας βάζει στο ίδιο σακί με αυτούς που κυβέρνησαν και λεηλάτησαν την χώρα επί δεκαετίες ολόκληρες. Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας, δουλειές για τους Έλληνες και αυτό το κάνει στην πράξη και όχι στα λόγια. Επιπροσθέτως, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κ. Ν.Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε στην ομιλία του στη βουλή σχετικώς στο 05.33′:

Exit mobile version