Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άγριο ξύλο ρομά-πακιστανών στο Ζεφύρι – Δεν μπορούσε να τους… ξεχωρίσει η αστυνομία

mazimi20110316214943543__article

 

Βίαια επεισόδια μεταξύ ρομά και πακιστανών σημειώθηκαν χθες στο Ζεφύρι. Η αστυνομία παραδέχτηκε την αδυναμία της όχι μόνο να χωρίσει τους εμπλεκόμενους, αλλά και να τους… ξεχωρίσει, λόγω τους σκότους, αλλά και γιατί είναι ολόιδιοι. Ρομά και πακιστανοί άλλωστε έχουν κοινή καταγωγή και ανήκουν στον ίδιο φυλετικό τύπο.

Σύμφωνα με το defencenet τα επεισόδια έλαβαν χώρα έξω από τον καταυλισμό των ρομά στη διασταύρωση των οδών Παναγιάς Γρηγορούσης και Σουλίου στο Ζεφύρι. Για άγνωστο λόγο, ομάδες και από τις δυο πλευρές συμμετείχαν σε ένα άγριο επεισόδιο με «μάχες» σώμα με σώμα, με τους συμμετέχοντας να χρησιμοποιούν πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα στις συμπλοκές τους για αρκετή ώρα.

Στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικές δυνάμεις για να επιβάλουν την τάξη, ωστόσο οι συμπλεκόμενοι επέλεξαν να βάλουν σε δεύτερη μοίρα την μεταξύ τους αντιπαράθεση και άρχισαν να πετούν πέτρες προς την πλευρά των αστυνομικών.

Αργά το βράδυ τα επεισόδια έληξαν αλλά παραμένουν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς να σημειωθούν προσαγωγές ή συλλήψεις ως συνήθως…

ΠΗΓΗ: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/agrio-julo-roma-pakistanwn-sto-zefuri-den-mporouse-na-tous…-jechwrisei-h#.ULm70oOcdHc

Exit mobile version