Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Θέληση κινεί βουνά – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

koppit artem 026

Από τις 4.500 ψήφους του 1996 στο 2012

Από τη μια πλευρά οι πολίτες του κόσμου, όπως τους αρέσει να αυτοπροσδιορίζονται και από την άλλη εμείς, οι Εθνικιστές, οι οποίοι δεν είμαστε πολίτες του κόσμου, αλλά υπεράνω όλων και πέρα από κάθε χώρο και χρόνο ΕΛΛΗΝΕΣ! Η κα Γλυκατζή-Αρβελέρ θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία πνεύματα της πατρίδας μας και η κυρία Αρβελέρ δεν το κρύβει ότι είναι ένας πολίτης του κόσμου. Σε πρόσφατη, λοιπόν, τηλεοπτική εκπομπή του κατ’ ευφημισμόν μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού, το οποίο δημόσια  υπερηφανεύεται ότι παρανομεί και έχει αποκλείσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε εκπομπή λοιπόν του εν λόγω καναλιού, η κα. Αρβελέρ είπε ότι το πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα δεν είναι το οικονομικό, αλλά είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Εις ό,τι αφορά την τοποθέτησή της ότι το πρόβλημα δεν είναι το οικονομικό θα συμφωνήσουμε, είναι πρόβλημα πολιτικό, ηθικό, κοινωνικό και πολιτιστικό. Όλα αυτά έφεραν το οικονομικό, το οποίο αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου. Άκομψο όμως και υπερβολικό και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου ότι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

«Αν υπάρχει ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή.»

Για να έχετε όμως πλήρη επίγνωση σας παραθέτω αυτούσια την δήλωση της κας. Γλυκατζή-Αρβελέρ στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” του κ. Θεοδωράκη:

«(Το πρόβλημα) δεν είναι το οικονομικό. Αν υπάρχει ένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή. Καλού ή κακού, το οικονομικό πρόβλημα θα λυθεί. Θα αρχίσει να πάψει η αστυφιλία. Θα γυρίσουμε λίγο στο ύπαιθρο. Θα δούμε ότι το χωραφάκι θα μπορεί να βγάλει όχι μόνο ντομάτες και μαρούλια, αλλά κι άλλα πολλά. Ε, παιδί της κατοχής είμαι κι εγώ, ξέρω πώς έγιναν τα πράγματα. Αλλά το ότι υπάρχει η Χρυσαυγή, το ότι υπάρχει δηλαδή ένα κόμμα μίσους αυτή τη στιγμή, γιατί αυτό είναι… Δεν μιλώ ιδεολογικά. Μιλώ για πράγματα τα οποία είναι βαρβαρότητες καθημερινές. Άλλο να το λες “τι θέλουνε αυτοί εδώ”, “να φύγουνε και να κάνουνε”, κι άλλο να τους αλυσοδένεις και να τους σκοτώνεις, έτσι; Τελείως διαφορετικό. Λοιπόν, αυτό το πράγμα για μένα είναι η μεγάλη κατάπτωση, αν θέλετε, της ελληνικής κοινωνίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ: http://www.xryshaygh.com/index.php/gengramateas/view/h-thelhsh-kinei-bouna-arthro-tou-n.g.-michaloliakou#.ULoTqeQzygw

Exit mobile version