Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιτροπή οδικής ασφάλειας

odikiasfalia

Μία από τις επιτροπές που λαμβάνουν χώρα  στη Βουλή είναι και η Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας. Απ’ ό,τι έχουμε καταλάβει τραγικές φιγούρες κτυπημένες από την μοίρα, έχουν ενεργοποιηθεί και προσπαθούν να αφυπνίσουν την κοινωνία και το κράτος προκειμένου να συμπεριφέρονται σωστά ούτως ώστε να αποφευχθούν θανατηφόρα ατυχήματα!

Συνήθως έρχονται παθόντες μας λένε τον πόνο τους, τους ακούμε, πολλοί από τους βουλευτές έχουν να κάνουν καίριες παρατηρήσεις και παρεμβάσεις, αλλά όλα αυτά μένουν στα λόγια…

Από τα πρακτικά, η παρέμβαση της βουλευτού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κας. Ε. Ζαρούλια σε μία από τις πρόσφατες συνεδριάσεις της επιτροπής:

“ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ: Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ πολύ. Δεν επιθυμώ να κάνω μια έκθεση ιδεών και να επαναλάβω τα ίδια, εάν, δηλαδή, φταίει ο δρόμος, εάν φταίει ο οδηγός, εάν φταίνε οι νόμοι, που δεν εφαρμόζονται. Στην προηγούμενη συνεδρίαση δεν είχα μιλήσει καθόλου, είχα κάνει μια αμελητέα δωρεά σε έναν άλλο Σύλλογο, που είχαμε εδώ. Σε αυτή την Επιτροπή θα σταθώ σε αυτό, που είπατε, για τα σχολικά λεωφορεία. Δεν ξέρω εάν μπορώ να κάνω κάτι, πάντως, θα προσπαθήσω είτε με ερώτηση είτε κάπως αλλιώς. Είναι εγκληματικό. Θα περίμενε κανείς αυτό ( πέρασε νόμος που παρατείνει τη ζωή των σχολικών ιδιωτικών λεωφορείων, από τα 22 χρόνια στα 28!) να το μειώνανε και όχι να το αυξήσουν. Αυτό με έχει σοκάρει. Εμείς, στο Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, δεν λειτουργούμε με βάση τους αριθμούς και κινούμαστε με γνώμονα τον παράγοντα άνθρωπο. Προσπαθούμε να αφυπνίσουμε τους συμπατριώτες μας, ούτως ώστε να αλλάξουν φιλοσοφία και τρόπο που σκέπτονται. Πρέπει να δούμε τα προβλήματα με γνώμονα τον άνθρωπο και όχι πόσο θα στοιχίσει το ένα και το άλλο. Πιστεύω ότι, αυτό πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί. Σας ευχαριστώ.”

Exit mobile version