Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ!

Την καλύτερη επιβεβαίωση της σοφής λαϊκής παροιμίας «όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα», είχαμε σήμερα στο ερείπιο του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ. Ενώ ο «πολύς» Βενιζέλος είχε ανακοινώσει πομπωδώς –και μετά πολλών επαίνων από τα παπαγαλάκια- ότι από Δευτέρα θα φέρει το θέμα της Χρυσής Αυγής στη βουλή, «για να βγει εκτός νόμου αυτό το νεοναζιστικό και φιλοχουντικό κόμμα», ο επιφανής βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, ανακοίνωσε την ίδρυση πολιτικής κίνησης, με την επωνυμία «Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας» (ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.), καλώντας όποιον συμφωνεί με τις απόψεις και τους σκοπούς του, να υπογράψει την διακήρυξη σε διαδυκτιακό τόπο.

 

Αμέσως μετά, ο πολυπράγμων αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την διαγραφή του από την Κ.Ο. του κόμματος, με μια… πικραμένη ανακοίνωση: «Την επομένη της συνεδρίασης της ΚΟΕΣ και της επίσημης έναρξης των εργασιών που οδηγούν στο Συντακτικό Συνέδριο της Παράταξης, το Φεβρουάριο και την ημέρα που το ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία κατά της ρατσιστικής και ξενοφοβικής βίας και της Χρυσής Αυγής, ο κ. Λοβέρδος έκανε την επιλογή να ιδρύσει την κίνησή του. Όχι ως ρεύμα ή τάση στο εσωτερικό του

ΠΑΣΟΚ, αλλά ως αφετηρία συγκρότησης άλλου κόμματος… Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ οργανώνει, με κόπο και δυσκολίες, ένα νέο “εμείς”, κάποιος διάλεξε το “εγώ”. Κρίμα…».

Έτσι, λίγους μήνες μετά τις εκλογές, το κόμμα που είναι το κατ’ εξοχήν υπεύθυνο για την παράδοση της χώρας στα κοράκια του ΔΝΤ και της τρόικας και τη δυστυχία των Ελλήνων, μένει με 25 βουλευτές, αν και κυκλοφορούν ευρύτατα πληροφορίες ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν τον Λοβέρδο κι άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και το μαγαζί θα… σφαλίσει. Έτσι, πριν προλάβει το ΠΑΣΟΚ να θέσει… εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, θα το έχει θέσει εκτός πολιτικής ο ελληνικός λαός!

πηγή: http://ethnikismos.net/2012/12/03/%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%B9-%CF%84/

Exit mobile version