Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Η ξεφτίλα του Βενιζέλου

Και ο πλέον αφελής πλέον καταλαβαίνει ότι μετά την ανακοίνωση του Βενιζέλου για “αντιρατσιστική” πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ και για προσπάθεια να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, το κόμμα που κυρίως ευθύνεται για την εθνική, ηθική και οικονομική κατάντια της Ελλάδας μας φτάνει επιτέλους στο τέλος του. Με μονοψήφιο ποσοστό το οποίο όπως θα λέγαμε στα Μαθηματικά τείνει στο μηδέν, ο ευτραφής πρόεδρος του κομμάτος ή μάλλον της πράσινης συμμορίας, αποφάσισε ως ύστατη προσπάθεια αποφυγής του ρεζιλέματος να θυμηθεί και να ξετρυπώσει από τα βάθη της ψυχής του την αγάπη του για τους λαθρομετανάστες οι οποίοι άλλωστε από το 1998 τουλάχιστον αποτελούν την βασική δεξαμενή ψήφων του εν λόγω κόμματος. Προφανώς το ότι υποφέρουν εκατομμύρια Έλληνες από την πολιτική του είναι ψιλά γράμματα. Οι λαθρομετανάστες να μην στεναχωρηθούν και όλα τα άλλα στάχτη να γίνουν. Εμείς οι εθνικιστές εκείνο που έχουμε να πούμε είναι: κ. Βενιζέλο δεν θα σου περάσει. Ό,τι έκανες, έκανες. Έρχεται η ώρα της κρίσης. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ξεφτιλιστείς για μία ακόμα φορά. Έχεις πιάσει πάτο.

Ανδρέας

Το Σύστημα σε πανικό!

Καλή σας μέρα,
Μήπως τα πραγματικά ποσοστά των κρυφών δημοσκοπήσεων που εντάσσουν την Χρυσή Αυγή πολύ ψηλά, είναι η αιτία του πανικού που έχει κυριεύσει το σύστημα; Καλή συνέχεια παιδιά και με τη ΝΙΚΗ!

Εύη Μπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΕΔΩ:  http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-5-dekembriou-2012#.UL6I_-Qzygw

Exit mobile version