Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Προς τον αρχηγό του κινήματος κ. Νικόλαο Μιχαλολιάκο

Είμαι Έλληνας πολίτης 50 ετών και εργάζομαι ως αγρότης κτηνοτρόφος 35 χρόνια. Διαπίστωσα λοιπόν ότι και την δεκαετία του ‘80 πηγαίναμε καλά. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά και αυτό γιατί η αγροτική πολιτική που ακολούθησαν οι εκάστοτε κυβερνήσεις έφερε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο σας γράφω την εκτίμησή μου. Προτείνω τα εξής:

Πρέπει να δοθούν κίνητρα στους αγρότες παραγωγούς όπως παραχώρηση δημοσίων εκτάσεων για καλλιέργειες πρώτης ύλης που είναι καλαμπόκι-σιτάρι-βρώμη-βρίζα-κριθάρι-σόγια-μιδική κλπ. Πρέπει να παράγουμε, να γίνουμε αυτάρκεις. Πρέπει να γίνουν αναδασμοί, να δημιουργηθούν τέτοιες καταστάσεις ούτως ώστε να μην δειλιάζουν οι νέοι να μπουν στο επάγγελμα.

Επιβάλλεται επειγόντως να διπλασιαστεί το ζωικό κεφάλαιο. Και πώς μπορεί να συμβεί αυτό;  Να δίνονται άτοκα δάνεια για 10 χρόνια. Να υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής του ελληνικού κράτους στις επιδοτήσεις. Να δίνεται η δυνατότητα στον αγρότη παραγωγό να προμηθεύεται τα φάρμακα «γενικότερα» με συμμετοχή όπως γινόταν τη δεκαετία του ‘70 και του ‘80. Να επιδοτούνται όλα τα ζώα αναπαραγωγής για να υπάρχει κίνητρο. Να δοθεί πετρέλαιο φθηνό στους παραγωγούς για να μπορούν να πετυχαίνουν την μείωση του κόστους παραγωγής. Να μπει ασφαλιστική δικλείδα για τις τιμές των προϊόντων.

Πρέπει να γίνονται σεμινάρια για την ενημέρωση των αγροτών σε όλους τους τομείς από ειδικούς Γεωπόνους, Κτηνιάτρους, Ζωοτέχνες. Πρέπει να δίνονται ειδικές επιδοτήσεις σε συγκεκριμένες περιοχές όπως το λεκανοπέδιο της Ηπείρου, της Μακεδονίας και όλων των Ελληνικών νησιών.

Για να συμβούν όλα αυτά και να υπάρξει αποτέλεσμα πρέπει να δημιουργηθεί ένας ελεγκτικός μηχανισμός πίσω από ένα ισχυρό κράτος , το οποίο να το πλαισιώνουν ικανοί πατριώτες και όχι αυτούς τους «άθεους» που τα κατέστρεψαν όλα.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τον μεγάλο αγώνα που δίνουμε για να μείνουμε και στη ζωή και στη χώρα μας και στο επάγγελμά μας. Πρέπει να παράγουμε για να υπάρχει ανάπτυξη και για να συμβεί αυτό πρέπει οι Έλληνες πολίτες να αλλάξουν τη νοοτροπία που διδάχθηκαν από τους εκάστοτε πολιτικούς και τους έδειξαν λάθος δρόμους. Όσοι πιστοί προσέλθετε, ο δρόμος οδηγεί στη μητέρα πατρίδα και γη.

Παρακολουθώντας τη ζωή και τις πολιτικές εξελίξεις από το ‘74 μέχρι σήμερα αισθάνθηκα πολλές φορές ντροπή και αγανάκτηση που είμαι από αυτή τη χώρα. Ανατρίχιαζα και έκλαιγα από τις πράξεις αυτών που μας ρεζίλεψαν διεθνώς για πολλές φορές. Για την αναξιοπιστία που μας χρέωναν , για τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος κτλ. Αγωνίστηκα για τον τόπο μου και όσο μπόρεσα τον κράτησα. Στο παρελθόν μου έγιναν πολλές προτάσεις για έξοδο από την Ελλάδα. Αρνήθηκα πεισματικά. Μεγάλωσα την οικογένειά μου με τέσσερα παιδιά αρσενικά. Υπηρετήσαμε την πατρίδα πιστά και θα πολεμήσουμε γι’ αυτήν.

Σήμερα νιώθω πολύ δυνατός και αυτό οφείλεται στους εθνικιστές συναγωνιστές που διακρίνονται στη Βουλή. Εύχομαι ο Θεός να σας δίνει δύναμη και υπομονή για να βγάλετε τη χώρα από το αδιέξοδο.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Χ. Κ., ΙΩΑΝΝΙΝΑhttp://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-6-dekembriou-2012#.UL_uDOQzygw

Exit mobile version