Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τώρα παίρνουν πίσω και το εθνοκτόνο φορολογικό νομοσχέδιό τους

Ανακρούουν πρύμνα για το φορολογικό νομοσχέδιο. Τα εθνοκτόνα μέτρα, τα οποία οι κκ. Σαμαράς και Στουρνάρας έχουν περιλάβει μέσα στο φορολογικό προκαλούν τριγμούς από τον ανύπαρκτο κ.  Βενιζέλο και τον «γες μαν» Φώτη Κουβέλη. Εκεί καταντήσατε κ. πρωθυπουργέ στην προσπάθειά σας να ευχαριστήσετε τους ταγούς σας. Αυτούς στους οποίους οφείλετε τα γραμμάτια της ανάδειξής σας στην θέση σας. Τους ίδιους που απεργάζονται την καταστροφή του Έθνους μας μέσω Εθνοκτόνων φορομπηχτικών άρθρων όπως της φορολόγησης ή μάλλον της ποινικοποίησης των οικογενειών των Ελλήνων.

Όσο εσείς λοιπόν εσείς βάζετε τεκμήρια στην νέα γενιά του έθνους μας, οι προστατευόμενοί σας, οι καλοταϊσμένοι και καλοεπιδοτούμενοι λαθρομετανάστες σας, γεννοβολάνε χωρίς τεκμήρια και δωρεάν στις μαιευτικές κλινικές που πληρώνει ο Ελληνικός Λαός. Είναι στόχος σας άραγε να γίνουμε μειονότητα στην πατρίδα μας ή να φορέσουμε την μουσουλμανική κελεμπία κ. Σαμαρά; Μάλλον και τα δύο!

Αντί να βάζετε τεκμήριο σε όσους Έλληνες δεν έχουν εισέλθει εις γάμου κοινωνία και δεν έχουν τουλάχιστον τρία παιδιά, εσείς φορολογείτε την επαύξηση και διαιώνιση του γένους μας; Τι πιο αντεθνικό και δοσιλογικό από έναν πρωθυπουργό που έχει βάλει στόχο ζωής να μας εξαφανίσει από την πατρίδα μας οικονομικά, πολιτισμικά και εθνολογικά; Είστε υπόλογος απέναντι στην δύναμη του Ελληνικού Λαού! Εσείς κ. Σαμαρά ως γνήσιο (και κληρονομικό) τέκνο της υποτελούς άρχουσας τάξης!

Οικονομικός Παρατηρητής

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/twra-pairnoun-pisw-kai-to-ethnoktono-forologiko-nomoschedio-tous#.UMB0XIOcdHc

Exit mobile version