Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 08 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Συγχαρητήρια στον Αρχηγό Νικόλαο Μιχαλολιάκο για το αξιέπαινο έργο του. Μακάρι ο θεός της Ελλάδος να δίνει υγεία σ’αυτόν και την οικογένειά του. Συγχαρητήρια επίσης σ’ όλους τους νέους ανθρώπους του Κινήματος που προσπαθούν να βοηθήσουν τους Έλληνες! Μόλις τώρα είδα ένα βίντεο με μία από τις διανομές τροφίμων, ΕΥΓΕ! Όλοι μαζί να στηρίξουμε τη λαβωμένη ΕΛΛΑΔΑ. Εσείς είστε η δύναμη της Πατρίδας, μόνο με τη δική σας σκέψη καταφέρνουμε να στεκόμαστε ακόμα στα πόδια μας. Η εξαθλίωση στην οποία μας έχουν οδηγήσει ειναι τρομακτική. Συνεχίστε να αγωνίζεστε για την ΠΑΤΡΙΔΑ και για τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Μακάρι να ξυπνούσαν ΟΛΟΙ. Ο Θεός μαζί σας.

Ελληνίδα

Γιατροί με Σύνορα – Ώρα Ευθύνης

Αγαπητοί  Έλληνες, το δημοκρατικό τόξο μέχρι βόμβες ρίχνει στους “τραμπούκους” εθνικιστές που…τρομοκρατούν τους φιλήσυχους δημοκράτες βολεμένους κρατικοδίαιτους πρασινογάλαζους με ροζ και κόκκινους κόκκους, πέριξ της εξουσίας γλύφτες που έχουν καλά βολευτεί στο δημόσιο, είναι γνωστό εξάλλου πως πρώτο μέλημα είναι να σώσουν το τομάρι τους και το πορτοφόλι τους – όλοι συνένοχοι στο θίασο της βουλής (του κυνοβουλίου, όχι κοινοβουλίου). Δεν είδα να καταδικάζει κανείς τα έκτροπα κατά της Χρυσής Αυγής και τις κατά καιρούς ζημιές στα γραφεία, του Ασπροπύργου τώρα αλλά και άλλα που έχω διαβάσει παλιότερα, τις προκλήσεις και τους τραμπουκισμούς κατά της Χρυσής Αυγής. Μίλησαν όμως όταν διέλυσαν τα γραφεία της Ντόρας στην Κρήτη πριν από κανένα χρόνο. Επίσης κανέναν δημοσιογράφο δεν είδα να ασχολείται με την Μυρτούλα της Πάρου. Τα κανάλια και τα site το πέρασαν στα ψιλά…όπως άλλωστε και τις ειδικές βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ για μουσουλμάνους!

Εγώ δεν θέλω κρεμάλες, θέλω να τους κατασχεθεί με συνοπτικές διαδικασίες η περιουσία και μετά να τους αμολήσουν άστεγους και νηστικούς στο δρόμο να ζητιανεύουν για το μεροκάματο, όπως κάνει εδώ και 12 μήνες ο άνεργος 50χρονος σύζυγός μου που ως πρώην έμπορος δεν δικαιούται επίδομα ανέργου. Τόσο τους βουλευτές, τους γενικούς γραμματείς, τους διοικητές οργανισμών αλλά και τους δημοσιογράφους.

Μαρία Α.Π.

Εγκαίνια νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Θράκη

Έλληνες Εξωτερικού

Από τη στιγμή που κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος Ραγκούση, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν κατά των Ελλήνων του εξωτερικού ζητώντας να μην έχουμε το δικαίωμα να ψηφίζουμε επειδή δεν μένουμε στο ελληνικό (;) κράτος. Αυτό για εμάς είναι άκρως προσβλητικό. Στο 2012 και με την εξέλιξη της σύγχρονης τεχνολογίας όχι μόνο μπορούμε να έχουμε άμεση ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στην πατρίδα, αλλά νοιώθουμε και εμείς οι ίδιοι ακόμα πιο κοντά. Μπορεί να μην μένουμε στο ελληνικό (;) κράτος, αλλά η δικιά μας άποψη (και στη συγκεκριμένη περίπτωση ψήφος) δεν έχει καμία σχέση με κομματικά συμφέροντα και πελατειακό σύστημα εξουσίας. Εμάς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το καλό του Ελληνικού Λαού και το συμφέρον του Ελληνικού Έθνους. Μπορεί να μην μένουμε στο ελληνικό (;) κράτος αλλά θα μπορούσε ποτέ να περιοριστεί το Ελληνικό Έθνος σε ένα μικρό γεωγραφικό χώρο; Είναι άλλωστε γνωστό το πόσα έχουν προσφέρει οι Έλληνες του εξωτερικού σε όλους τους κλάδους των επιστημών από τη χώρα διαμονής τους, η περηφάνια με την οποία δηλώνουν “Έλληνες”, η αναγνώριση της αξίας των Ελλήνων χάρη (και) σ´ αυτούς τους ανθρώπους, όπως επίσης γνωστή (δυστυχώς όχι πάντα) είναι και η προσφορά τους σε αρκετά ελληνικά ζητήματα που έχουν να κάνουν είτε με την προάσπιση ελληνικών συμφερόντων είτε με τη διάδοση και εξάπλωση του Ελληνικού Πολιτισμού. Μπορεί να μην μένουμε στο ίδιο κράτος αλλά όπου κι αν είμαστε, είμαστε μέλη της ίδιας Φυλής. Από πότε το κράτος μπαίνει πάνω από το συμφέρον της Φυλής και του ´Εθνους;

Ζήτω το Έθνος, Ζήτω ο Αρχηγός!

Ένας συναγωνιστής από το εξωτερικό

ΥΓ1: Παραμένουμε φυλετικά καθαροί και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτό.

ΥΓ2: Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην κυρία Ζαρούλια για τα όσα είπε προ καιρού στη βουλή για το θέμα.

Στο νοσοκομείο ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής

Με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτής του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, του εύχομαι Χρόνια Πολλά με υγεία. Οι μεγάλοι και συνεχείς αγώνες του για να κρατηθεί ελεύθερη η Ελλάδα και περήφανο το Έθνος μας, εύχομαι να αναγνωριστούν και να είναι σύντομα ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, για το καλό και την ευημερία των Ελλήνων.

Γιώργος Χ.

Φίλος της Χρυσής Αυγής

Οι «Γιατροί με σύνορα» ξύπνησαν την κυβέρνηση (έστω και για ψηφοθηρικούς λόγους…)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Πολλοί αναρωτιούνται αν υπάρχει μέλλον και προοπτική για την πολιτική και την οικονομία της Ελλάδος. Η απάντηση είναι μία και μοναδική. Δεν υπάρχει προοπτική με το φαύλο και
διεφθαρμένο πολιτικο-οικονομικό-εκδοτικό σύμπλεγμα που κυβέρνησε και διαχειρίστηκε ανάξια την εξουσία στην Ελλάδα. Δεν διέθετε ούτε καν την ελάχιστη αυτογνωσία να λάβει μέτρα προστασίας και να προλάβει την επερχόμενη καταστροφή της Ελλάδος. Όταν -τόσο η Χρυσή Αυγή όσο και πλήθος άλλων αξιοπρεπών Ελλήνων εδώ και πολλά χρόνια – επεσήμαιναν τους κινδύνους της αλόγιστης πολιτικής τους. Οι αλλαγές στους τίτλους των πολιτικών κομμάτων με τα ίδια φαύλα πρόσωπα δεν πρόκειται να λύσουν τα προβλήματα. Χρειάζεται η Ελλάδα άφθαρτουςεθνικιστές με γερή πίστη σε ιδανικά, πίστη και αλληλεγγύη ο ένας προς τον άλλον, με αξίες και με διάθεση για αγώνα πολιτικό εντεταγμένοι σε ένα ισχυρό πολιτικό σχηματισμό. Με διάθεση να προσφέρουν στην ανοικοδόμηση του τόπου και όχι σε ευκαιριακό και προσωπικό όφελος και πλουτισμό. Έτσι θα καταστεί η χώρα αξιόπιστη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Σε φίλους και σε εχθρούς. Είναι η μόνη λύση. Είναι απαίτηση η Χρυσή Αυγή στην εξουσία.

Α. Τ.

Σταθερά τρίτο κόμμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με ανοδικές τάσεις σε δυο νέες δημοσκοπήσεις

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΚΥΡΙΕ ΓΕΝΙΚΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ KONTRA. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ Ο,ΤΙ ΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΚΩΣΤΑΣ Κ., ΠΧΟΣ Π.Ν.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-08-dekembriou-2012#.UMKFpeQzygw

Exit mobile version