Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν αλλάζουν μόνο οι συγκυβερνήσεις σαν τα πουκάμισα, αλλά και τα φορολογικά πλαίσια

foroi1__article

 

Ας μην γελιόμαστε σε αυτόν τον τόπο. Κάποιοι δεν θέλουν να μπει όχι μόνο τάξη αλλά και ευνομία στην χώρα μας. Τρανή απόδειξη η προχειρότητα με την οποία ανακοινώθηκε από την Συγκυβέρνηση Σαμαρά – Κουβέλη – Βενιζέλου μια ακόμα φορολογική μεταρρύθμιση, ή απορρύθμιση πιο σωστά. Μετά την θύελλα αντιδράσεων για τα αντεθνικά μέτρα μαστιγώματος της Ελληνικής οικογένειας και του Ελληνικού νοικοκυριού εν γένει, οι ιθύνοντες νόες έπρεπε να «επαναδιαπραγματευθούν» δήθεν μου μεταξύ τους λόγω ιδεολογικών διαφωνιών και να προβούν σε αλλαγές και τροποποιήσεις.

Δυστυχώς για εμάς τους πολίτες της Ελλάδος οι οποίοι είμαστε και τα αντικείμενα των δήθεν αψιμαχιών τους, η πραγματικότητα δεν είναι μόνο δύσκολη αλλά και τραγική. Τα 350 δισ. ευρώ χρέους που έχει επιβάλει το πολιτικό σύστημα επάνω στην Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό, απαιτεί συνεχή χρηματοδότηση μέσω αυξανόμενων φορομπηχτικών μέτρων, συνεχιζόμενα χαράτσια αλλά και επιπλέον δυστυχία για εμάς και τις οικογένειές μας.

Για να βγει το πρωτογενές πλεόνασμα της τάξεως του 4,5% που προβλέπεται στις ρήτρες και το οποίο θα κατευθυνθεί απευθείας στις τσέπες των δανειστών μας, πρέπει όχι μόνο να «ματώσουμε» σαν εργαζόμενοι, έμποροι, αγρότες, μικροεπιχειρηματίες ή υπάλληλοι, αλλά και να παραδώσουμε οτιδήποτε βρήκαμε από τις προηγούμενες γενιές ως κληρονομιά. Είτε αυτά ήταν ακίνητα, είτε κάποια κτήματα, είτε κάποια τιμαλφή. Όλα αυτά για τα οποία εργάστηκαν σκληρά οι γονείς και οι  παππούδες μας, θα χαθούν διότι έκαναν και κάναμε ένα μεγάλο ατόπημα. Όχι μόνο δεν τα φάγαμε, αλλά τα έχουμε και όλα στην πατρίδα μας. Στον ομορφότερο τόπο στην γη τον οποίο και θέλουν να μας τον πάρουν.

Μην γελιόμαστε λοιπόν, λίγα-λίγα θα μας τα πάρουν όλα και θα μείνουμε άνεργοι, άστεγοι, άκληροι και άφραγκοι μέσα στην ίδια μας την πατρίδα. Για όσους δεν έχουν μείνει ήδη δηλαδή γιατί οι πιο πολλοί είμαστε ήδη σε μία ή περισσότερες από αυτές τις κατηγορίες. Ότι δεν μας παίρνουν φέτος κάνοντας δήθεν πίσω, θα μας το πάρουν σε λίγους μήνες. Ας μην τους αφήσουμε λοιπόν. Ας αγωνιστούμε στον μόνο γνήσια Λαϊκό και αυθεντικά Πατριωτικό χώρο. Στον χώρο της Χρυσής Αυγής που μας χωράει όλους – όλους εμάς τους Έλληνες! 

Έκαναν λοιπόν ντόρο και «πισωγύρισμα» για τον φορολογικό συντελεστή της τάξεως του 45% σε εισοδήματα των 26.000 ευρώ. Πόσοι άραγε βγάζουν ακόμα σήμερα αυτά τα λεφτά; Φωτοβολίδες λοιπόν αποπροσανατολισμού της Λαϊκής κοινής γνώμης, των ανέργων, των συνταξιούχων και των εναπομεινάντων εργαζομένων.

Οικονομικός Παρατηρητής  

Exit mobile version