Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους οι πασοκοσυριζαίοι

mariliza__article

Ένα αυθόρμητο μειδίασμα προκάλεσαν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην Real News σε όσους παρακολουθούν έστω και ελάχιστα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

«Όλα τα βασικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν ευθύνη για την τραγική πορεία της χώρας και την ένταξή της στη μνημονιακή νεοαποικιοκρατία δεν μπορούν να έχουν θέση σε ένα νέο εγχείρημα ανατροπής του μνημονίου και καινούργιας προοδευτικής προοπτικής. Μια καινούργια προοδευτική και σοσιαλιστική πρόταση πρέπει να είναι ορθάνοιχτη στον απλό κόσμο που ακολουθούσε το ΠΑΣΟΚ ή οποιοδήποτε άλλο αστικό κόμμα και σήμερα ριζοσπαστικοποιείται, αλλά πρέπει να πούμε ότι το καινούργιο εγχείρημα δε μπορεί να χτιστεί πάνω σε σαθρά θεμέλια».

Αυτά δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι δηλώσεις του προκαλούν ερωτηματικά, τα οποία είναι ομολογουμένως πηγαία, αυθόρμητα και δικαιολογημένα. Ζει μήπως σε άλλο πλανήτη ο κ. Λαφαζάνης ή νομίζει ότι απευθύνεται σε χαχόλους; Ως τελευταία, απέλπιδα δικαιολογία για τις εν λόγω δηλώσεις του μπορούμε να υποθέσουμε μόνο την παράφραση των λεγομένων του από την εφημερίδα. Μήπως, λοιπόν, ο κ. Λαφαζάνης εννοούσε ότι δεν θα γίνονται δεκτά ΠΛΕΟΝ πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, γιατί τους πήρε χαμπάρι ο κόσμος και γελάει;

Δεν μπορεί να ερμηνευτεί αλλιώς ο συνδυασμός των δηλώσεων αυτών Λαφαζάνη και του άρθρου της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στην επίσημη κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, «Αυγή». Της Μαριλιζας Ξενογιαννακοπούλου η οποία όχι μόνο είχε ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο, αλλά είχε διατελέσει και υπουργός επί ΠΑΣΟΚ.

Σας πήρε χαμπάρι ο κόσμος, «σύντροφοι» και δεν μαζεύται πλέον, δεν μπορεί να κρυφτεί η “πασοκοποίηση” σας. 

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Το μάζεμα της “σαβούρας” συνεχίζεται

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/krubontai-pisw-apo-to-daktulo-tous-oi-pasokosurizaioi#.UMYvHuQzygw

Exit mobile version