Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Είμαι μία ΕΛΛΗΝΙΔΑ από αγροτική οικογένεια. Τον Οκτώβριο του 2012 ήρθε στη μητέρα μου, αγρότισσα στο επάγγελμα, από το ΟΓΑ μία επιστολή βάσει της οποίας της ζητούσαν να προκαταβάλει το Α’ εξάμηνο του 2013 και να εξοφλήσει κάθε ασφαλιστική υποχρέωση, έτσι ώστε από 01.01.2013 να μπορεί να υποβάλλει δικαιολογητικά για να βγει σε σύνταξη. Τα χρήματα δεν τα είχαμε. Τα δανείστηκα εγώ προσωπικά από το φιλικό μου περιβάλλον. Όμως, βάσει μίας ανακοίνωσης δεν μπορεί να βγει σε σύνταξη πριν τα 67. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν όλοι όσοι έχουν γεννηθεί το 1948.

Απευθύνομαι σε εσάς, διότι θεωρώ ότι είστε το μόνο κόμμα που έχει μία δυνατή φωνή στη Βουλή. Αυτή είναι η «ανάπτυξη» της κυβέρνησης; Με εσωτερικό δανεισμό γίνεται ανάπτυξη; Βούτηξε τα χρήματα από τους απλούς Έλληνες πολίτες για να πληρώνει τα επιδόματα σε αλλοδαπούς.

Με σεβασμό, εκτίμηση και πάνω απ’ όλα ευγνωμοσύνη στο έργο σας.

Ρούλα Ν.

Σκάνδαλο: Χαρίζουν εκατομμύρια σε λαθρομετανάστες!

Αλβανική πρόκληση

Άλλος ένας Αλβανός συνελήφθη στις 7 Δεκεμβρίου για δολοφονία Έλληνα πολίτη, σε κοσμηματοπωλείο. Οι άνθρωποι αυτοί που δημιούργησαν στη χώρα μας εγκληματικότητα σε επίπεδα νότιας Αμερικής, θα φέρουν λένε στην βουλή τους θέμα για να διεκδικήσουν περιουσίες οι Τσάμηδες από το Ελληνικό κράτος! Καθόλου παράξενο, άλλωστε τόσα χρόνια οι ανθελληνικές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ τους έδωσαν το δικαίωμα να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από πλευράς μας.

Έφτασε λοιπόν η ώρα της ελληνικής αντίδρασης. Μέχρι να έρθει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία ας μποϋκοτάρουμε όλες τις επιχειρήσεις που απασχολούν Αλβανούς υπαλλήλους και όλες τις επιχειρήσεις που ανήκουν σε Αλβανούς ιδιοκτήτες. Και αν νομίζουν ότι με δηλώσεις ότι τους ανήκει η Πρέβεζα, ή με βίντεο που αναρτούν στο διαδίκτυο, στα οποία εμφανίζονται Αλβανοί να κρατούν απομιμήσεις Καλάσνικωφ κατασκευασμένα στην Κίνα μπορούν να μας τρομάξουν. Η απάντησή μας είναι ότι γι’ αυτό υπηρετήσαμε και τους περιμένουμε!

Υ.Γ Συγχαρητήρια στους κυρίους Παναγιώταρο και Λαγό για την εκπληκτική τους ομιλία στην Ξάνθη.

Με τιμή
Φίλος από την Ξάνθη

Η κυβέρνηση ξεπουλά την αμυντική μας βιομηχανία

Όλοι οι τόσο ευαίσθητοι ανθρωπιστές δημοκράτες που μάλιστα τόσο θίγονται από το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής (μόνο και μόνο επειδή το κάνει η Χρυσή Αυγή) δεν βγάζουν καμιά άχνα για τις βομβιστικές επιθέσεις στα γραφεία της, τη στιγμή που είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα. Και οι πολιτικοί τους ταγοί καμιά καταδίκη, έστω για τα προσχήματα. Τελικά δεν μας είπαν, είναι εναντίον της βίας από όπου κι αν προέρχεται ή μόνο όποτε τους συμφέρει πολιτικά;

Α. Κ.

Να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα η λίστα «Λαγκάρντ»

Συναγωνιστή Ν. Μιχαλολιάκο συνέχισε τον αγώνα

Σας γράφω από την Αγγλία, προέρχομαι από αριστέρη οικογένεια αλλά σας ψήφισα και θα συνεχίζω να σας ψηφίζω. Εκφράζετε την αγάπη μου για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, θαυμάζω τον αγώνα που δίνετε και παίρνω δύναμη όταν σας ακούω. Παίρνω δύναμη για τον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για μια πραγματικά ελεύθερη ΕΛΛΑΣ.

Άκης

Η ώρα των Ελλήνων έρχεται! – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Βάρδα Ηλείας, Ασπρόπυργος: Άνανδρες, δειλές απρόσωπες ομάδες νομίζουν ότι θα εκφοβίσουν τη λαμπρή υπεροχή τού Ελληνικού Εθνικισμού.

Δημήτρης Π.

Παρακρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Βάρδα Ηλείας

Η ΑΗΔΙΑ, Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ Ή ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΩΣ ΛΑΟΣ, ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ;

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΜΟΝΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ΑΜΑΧΗΤΙ! ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΑ 2 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΜΙΣΙ ΧΡΟΝΩΝ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ‘ΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΚΑΙ ‘ΓΩ ΩΣ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ! ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΣΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ! ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Exit mobile version