Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καλαμάτας, Κοζάνης, Αργολίδας

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012, στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, πραγματοποιήθηκε ομιλία της συναγωνίστριας Ευαγγελίας Φάκου σχετικά με τη θέση της γυναίκας στο λαϊκό Εθνικισμό.

Για μια ακόμη φορά τα γραφεία μας επί της Πλατείας Γιολδάση στο κέντρο της Κοζάνης ήταν γεμάτα από δεκάδες φίλους του κινήματος μας, συνοδοιπόροι προς την τελική ΝΙΚΗ μαζί με τα μέλη και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής στην Κοζάνη.
Η συναγωνίστρια Ευαγγελία Φάκου στην ομιλία της ανέπτυξε όλο το φάσμα της παρουσίας της γυναίκας στο λαϊκό Εθνικισμό, τη συμβολή της στην παραδοσιακή Ελληνική οικογένεια και στο καθήκον της να γαλουχεί και να μεγαλώνει τα παιδιά της με τα ανώτερα ιδανικά της Πατρίδας και της Φυλής μας. Η Ελληνίδα γυναίκα δικαιωματικά καταλαμβάνει το χώρο που της αναλογεί, όχι μόνο ως μάνα που μεγαλώνει σωστά τους αυριανούς Έλληνες και Ελληνίδες αλλά και ως ατομική παρουσία στην κοινωνία όπου συμβάλει στην πρόοδο και ανάταση του τόπου μας ισότιμα μαζί με τον άνδρα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:  http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kalamatas-kozanhs-argolidas#.UMcM6IOcdHc

Exit mobile version