Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Το σάπιο πολιτικό σύστημα καταρρέει μπροστά στα μάτια μας. Κάνω θερμή έκκληση σε όλους τους Έλληνες Πατριώτες να μην αφήσουν τους προδότες να ξεφύγουν ατιμώρητοι, όσοι, δε, τα καταφέρουν, να διωχθούν με κάθε μέσο και να τους φέρουν πίσω με χειροπέδες ενώπιον της δικαιοσύνης. Η περιουσία τους, τέλος, που με τόση κλεψιά απέκτησαν, να επιστρέψει πάλι στο πολύπαθο λαό μας, τους ΕΛΛΗΝΕΣ, που πραγματικά υποφέρουν (φτωχοί, ορφανά, ασθενείς, άνεργοι). Οι ένοχοι τέτοιου είδους πράξεων (και όχι μόνο) είναι επιτακτικό να καταδικάζονται σε βαριά ποινή διότι τα αποτελέσματα των ενεργειών τους έχουν λάβει διάσταση γενοκτονίας.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να αναστηθεί ο τόπος.

Κωνσταντίνος

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στο “Μακελειό” για εγκληματικότητα λαθρομεταναστών

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου τον Κο ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ για την εξαιρετική και συγχρόνως δυναμική του εμφάνιση στην εκπομπή του Κου Χίου τη Δευτέρα που μας πέρασε. Πραγματικά με τέτοιους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ στο τιμόνι της Πατρίδας μας όπως ο εν λόγω κύριος, εχω την αίσθηση ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Χωρίς να θέλω να αδικήσω σε καμία περίπτωση όλους τους υπόλοιπους Συναγωνιστές μας, αρχής προεξάρχοντος του εκλεκτού μας Αρχηγού, είμαι πεπεισμένος ότι πλέον βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Συνεχίστε έτσι. Μην χαριστείτε σε κανένα. Σας το βρωντοφωνάζουμε. Κι εμείς με τη σειρά μας ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ. Ας είναι ευλογημένη η ώρα που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα κυβερνήσει αυτό τον τόπο, αυτό τον περήφανο λαό. Και να θυμάστε και να θυμόμαστε μόνο τούτο. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. Και αναφέρομαι βασικά και κύρια στο κόμμα μας αλλά ΚΑΙ στους ψηφοφόρους του.

ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ

12 Δεκεμβρίου 1994 – 12 Δεκεμβρίου 2012: 18 χρόνια χωρίς τον Σεβαστιανό Κονίτσης

ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΕΠΟΥΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΓΙΑΝΝΗΣ

Το δειλό παρακράτος χτύπησε τα άδεια γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Βόλο

ΕΥΓΕ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ. ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ…ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!).  ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ! ΑΞΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Exit mobile version