Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

download

Προ εβδομάδος, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Πετράκος, πορεύτηκε στους δρόμους της Καλαμάτας επικεφαλής πορείας… ενωμένων αναρχοκομμουνιστών (ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ+ΑΝΤΑΡΣΥΑ), που όμως… μπλοκαρίστηκε από μέλη της περιφρούρησης των γραφείων της Χρυσής Αυγής κι έληξε άδοξα.

Όμως, τι μέρος του λόγου είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ; Προ ημερών και πάλι, ο ιδιοκτήτης του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού Best, παρεμβαίνοντας στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού, κατήγγειλε τον… αγωνιστή και… πρωτοπόρο βουλευτή για χρόνια αργομισθία εις βάρος του δημοσίου. Ιδού τι είπε:

«Όσον αφορά την διασπάθιση του κρατικού χρήματος που τόσο πολύ όψιμα ενδιαφέρεσαι ενημέρωσε τον κόσμο κ. Πετράκο πόσα χρόνια έχεις να διδάξεις σαν εκπαιδευτικός που είσαι και πόσα χρόνια παίρνεις χρήματα από το κράτος αποσπασμένος στην Θεσσαλονίκη για τα κομματικά σου συμφέροντα που τα εκτελούσες στην Μεσσηνία και υποτίθεται ότι ήσουν στην Θεσσαλονίκη… Φτάνει πια η υποκρισία κ. Πετράκο αυτή μας έκανε να μην έχουμε να πληρώσουμε ούτε το ρεύμα μας εμείς όλοι που περνάμε το Γολγοθά μας από παιδιά και το μόνο κακό που κάναμε ήταν ότι δουλεύαμε και δουλεύουμε σχεδόν 24 ώρες σε ένα κράτος που δυστυχώς ευημερούν οι συνδικαλιστές…»

Τι εννοεί ο ιδιοκτήτης του καναλιού; Πως ο νυν «αντιφασίστας» βουλευτής και μόνιμος εκπαιδευτικός δεν έχει υπηρετήσει ποτέ στο σχολείο που διορίστηκε, γιατί ήταν αποσπασμένος επί σειρά ετών στο γραφείο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να έχει ποτέ πατήσει στην εκλογική περιφέρεια του βουλευτή. Πως λέγεται, πως λέγεται αυτό το (καθόλου σπάνιο) είδος; Α, «επαγγελματίας κομμουνιστής» λέγεται!

Φυσικά, ο ρέκτης «αντιφασίστας» βουλευτής δεν απάντησε ποτέ στην καταγγελία. Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά-κομμουνιστικά φτιαγμένος…

http://ethnikismos.net/2012/12/13/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%BC%CE%B9/

Exit mobile version