Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Είμαι κι εγώ ένας από τους πολλούς Έλληνες που βιώνουν αυτή την ατομική, οικογενειακή και κατ’ επέκταση κοινωνική εξαθλίωση του έθνους μας. Ενός έθνους με την μεγαλύτερη, ομορφότερη και πλουσιότερη ιστορία απ’ όλα τα έθνη του κόσμου. Είμαι στρατιωτικός στο επάγγελμα και βιώνω καθημερινά όπως κι εσείς γνωρίζετε, αυτή την προσπάθεια εξαθλίωσης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και όλου του Ελληνικού Έθνους από τους ”λυτρωτές” μας. Αυτούς που μας φουσκώνουν τα μυαλά ότι αυτά που περνάμε είναι η μόνη λύση για την έξοδο από τα προβλήματά μας, όποια κι αν είναι αυτά. Κι αυτό γιατί και οι ίδιοι το ξέρουν ότι η ΜΑΡΜΙΤΑ είναι πολύ βαθιά και δεν έχει πάτο και ότι έχει ακόμη πολύ ”φαΐ” για να γεμίσουν τα ήδη τσιτωμένα στομάχια τους.

Παρακαλώ πολύ συνεχίστε το ΜΕΓΑΛΟ έργο που τελείτε εσείς και τα λιοντάρια σας με βαθύ Εθνικό φρόνημα που σας χαρακτηρίζει. Για την Γαλανόλευκη σημαία μας, το μόνο αγνό που απόμεινε, που και αυτήν προσπαθούν να την ποδοπατήσουν.

Υποστηρικτής

Τ.Ο. Ασπροπύργου: Διανομή τροφίμων στο χώρο που δεχθήκαμε βομβιστική επίθεση

”Έσσετ’ ήμαρ…”

Άν και νομίζω ότι δεν χρειάζεται, εν τούτοις θα το πω για μία ακόμη φορά και δεν θα κουραστώ να το διατυμπανίζω προς πάσα κατεύθυνση. Είμαστε στο πλευρό σας σε ό,τι και αν πράττετε. ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ γιατί σας εμπιστευόμαστε, γιατί μας εμπνέετε, γιατί τέλος πάντων είστε ένα από εμάς. Συνεχίστε με την ίδια λεβεντιά, με την ίδια αυταπάρνηση, με το ίδιο θάρρος αυτό τον υπέροχο αγώνα που ξεκινήσατε και που θα έχετε ΟΛΗ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Ζήτω η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ζήτω ο Αρχηγός
Ζήτω η ΕΛΛΑΔΑ μας και το ΕΘΝΟΣ

ΠΥΡΙΝΗ ΡΟΜΦΑΙΑ (ΧΡΗΣΤΟΣ-ΝΙΚΑΙΑ)

Με σκεπάρνια και μαχαίρια επιτέθηκαν στην Χρυσή Αυγή στην Κομοτηνή

Δεν πάει άλλο με τους λαθρομετανάστες

Είμαι από Δράμα πρόσφατα έφεραν και εδώ κοντά σε ένα χωριό ένα κέντρο λαθρομεταναστών. Ένα μεγάλο μπράβο σε εσάς που αντιπροσωπεύετε αυτήν την στιγμή όλους εμάς τους Έλληνες που θέλουμε να φύγουν αυτοί οι εγκληματίες από την Ελλάδα μας. Να γνωρίζετε πως ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά και θα κάνει αυτό που πρέπει στις επόμενες εκλογές. Είμαστε περήφανοι που γεννηθήκαμε Έλληνες και επιτελούς πρέπει να γίνει κάτι για να δούμε ξανά μια καθαρή Ελλάδα. Είστε η μονή μας ελπίδα.

Σας ευχαριστώ

Μπάμπης

ΔΟΛ: Η Χρυσή Αυγή είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της δημοκρατίας

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

ΧΑΙΡΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ,ΗΔΗ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΩΘΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΟΣΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΚΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ “ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ”.

ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-15-dekembriou-2012#.UMwogW-cdHc

Exit mobile version