Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Αντικειμενική, δημοκρατική και χρυσοπληρωμένη απ’ όλους μας τηλεόραση. Άτομα υψηλής νοημοσύνης, όχι σαν εμάς τους Εθνικιστές «χαμηλής», περνούν γεννεές δεκατέσσερεις και κλίνουν ασταμάτητα σε όλες τις πτώσεις τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και πάει λέγοντας), χωρίς να μπορέσουν ούτε για μια στιγμή να αντιληφθούν οι πολυσπουδαγμένοι, επιστήμονες, κουλτουριάρηδες (βλ. διεθνιστές, κομμουνιστές, ανθέλληνες, μόνιμοι τρόφιμοι του συστήματος), ότι ανάμεσά τους δεν υπάρχει κάποιος εκπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για να εκφράσσει την άποψη του κόμματος. Αντίλογος μηδέν. Ο καθένας συμφωνεί και επαυξάνει με τη γνώμη του άλλου και είναι όλοι τους μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Πότε έχει ξαναγίνει αυτό και με ποιό άλλο κόμμα; Ποτέ και με κανένα, γιατί όλα τους είναι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μέρος του συστήματος που θάβει και εξαφανίζει εδώ και 38 χρόνια ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει σχέση με ΕΛΛΑΔΑ.

Εύγε νοήμονες, δημοκράτες, ανθρωπιστές, πολιτισμένοι. Έννοια σας όμως και η δημοκρατική πρακτική σας γυρίζει μπούμεραγκ στα κεφάλια σας.

Με Πίστη και Ελπίδα, Εθνικιστής εκ γενετής

Δ. Δ.

Οργανωτική Συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής – Φωτορεπορτάζ

Είναι φοβισμένοι όσο ποτέ άλλοτε! Λόγω του φόβου τους, επιτίθενται καθημερινά ενάντια στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Γιατί αυτή είναι η αρχή για μια ανώτερη και καλύτερη ζωή, είναι η σπίθα που και πάλι γεννήθηκε μετά από τόσο καιρό στον τόπο της την Ελλάδος και θα εξαπλωθεί στα πέρατα της Γαίας. Η Ιστορία, το Δίκαιο και ο Θεός είναι μαζί μας. Όπως λέμε”…Εμείς ανάψαμε τη δάδα, σε μας γεννήθηκε η οργή, μια νέα θέλουμε Ελλάδα, που θα σκεπάσει όλη τη γη…”.  Ήδη τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης έχουν αφυπνιστεί χάρις σε εμάς. Παντού υπάρχουν Έλληνες και θα νικήσουμε. Οι Λαοί της Ευρώπης δεν έχουν καμία σχέση με τους τοκογλύφους και τους ψευτοκυβερνήτες. Έτσι θα ξανά ενωθεί η Ευρώπη και όχι για το ευρώ αυτή τη φορά!  Έλληνες αγωνιστές ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

Δημήτρης

Διανομή τροφίμων στα γραφεία της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ονομάζομαι Στάθης και εργάζομαι σε μια μικρή εταιρεία μεταφορών. Λόγω της δουλειάς μου μετακινούμαι συνέχεια σε ολη την Αθήνα για να παραδώσω τα δέματα στους παραλήπτες τους. Τον τελευταίο καιρό, περίπου ενα μήνα, έχω παρατηρήσει το εξής: Βλέπω τον κόσμο να ωρύεται στο τηλέφωνο ή στο άτομο που τους συνοδεύει επειδή δεν έχουν φαγήτο για αύριο. Όταν η Χρυσή Αυγή ξεκίνησε να μοιράζει τρόφιμα, το ΠΑΣΟΚ άνοιξε τηλ. γραμμή για τους παράνομους αλλοδαπούς που δέχονται ρατσιστικές επιθέσεις, όπως ισχυρίζονται, για να θίξουν την Χρυσή Αυγή, αλλά μάταια προσπαθούν. Ο κόσμος ξέρει οτι η Χρυσή Αυγή δεν σε βλέπει σαν ψήφο αλλά σαν έναν Έλληνα με ατελείωτη υπερηφάνεια που κάποιοι πουλημένοι πολεμούν και προσπαθούν με τις χειρότερες επιλογές τους να σε κάνουν να ντρέπεσαι για αυτό που είσαι. Είμαι 23 χρονών και κατάγομαι από επαρχία, κάποτε δεν παραδέχτηκα οτι ψήφιζα Χρυσή Αυγή γιατί με καλούσαν ναζιστή, ρατσιστή και φασίστα, αλλά πλέον το φωνάζω.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

Στάθης

Συγκέντρωση και πορεία Χρυσής Αυγής ενάντια στην εγκληματικότητα στα Μέγαρα – BINTEO

Αγαπητοί φίλοι,
Το σύστημα αντιδρά! Καλό σημάδι αυτό. Φοβούνται τα λαμόγια. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ και θα τρέμουν σαν τα φύλα. Τώρα αδέλφια έρχεται η ώρα μας!

ΑΓΓΕΛΟΣ Γ., Βόλος

8.000 ευρώ το μήνα o κάθε μισθοφόρος της Task Force!

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΣΥΡΙΖΑ

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ “ΛΙΓΗ” ΣΤΕΓΗ, “ΛΙΓΟ” ΦΑΙ, “ΛΙΓΗ” ΖΕΣΤΑΣΙΑ, “ΛΙΓΟ” ΔΟΥΛΕΙΑ! ΕΠΕΙΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ…ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΜΕΣΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΣΥΛΟ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ-ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ…ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΕΣΟΑΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΔΗΜΑΡ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΤΥΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ ΕΠΑΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΣΑΣ ΑΔΟΓΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ.

ΕΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

Exit mobile version