Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Μπράβο παιδιά!

Συγκλονιστική η παρουσία των Χρυσαυγιτών και των Χρυσαυγιτισσών εδώ στην Νίκαια. Η παρουσία σας και στην συγκέντρωση, αλλά πάνω από όλα η παρουσία των γραφείων σας στην περιοχή μας δίνει πραγματικά κουράγιο. Μας δείχνει ότι συντόμως η τυραννία που τόσο καιρό εξασκούσαν στην Νίκαια οι αναρχικοί και ο λοιπός μαρξιστικός συρφετός θα λήξει. Πλέον ούτε καν οι Πακιστανοί δεν θέλουν να τους ακολουθήσουν, αφού πρόκειται για πραγματικά πολιτικά πτώματα. Η αβάντα που είχαν τόσα χρόνια από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πλέον δεν φτάνει για να τους συντηρήσει. Η λευτεριά έρχεται!

Κ.Α.

Η πόλη μας ανήκει! Φωτορεπορτάζ από Νίκαια

Καλά, για πόσο ηλίθιους περνάνε τους Έλληνες αυτοί εκεί στην τηλεόραση; Χρυσαυγίτες, λένε, χτυπήσαν τον Στρατούλη. Και μάλιστα πριν τον χτυπήσουν του συστήθηκαν κιόλας! Έλεος ρε εκεί. Είπαμε παίρνετε μισθό για να κάνετε προπαγάνδα υπέρ του συστήματος, αλλά έτσι ανοιχτά που λέτε ψέματα, θα σας πάρουν όλοι στο μεζέ, που λένε. Ηρεμήστε λιγάκι και ετοιμάστε καλύτερα τις προβοκάτσιες σας. Γιατί πέρα από προδότες, είστε και ανίκανοι! Και μετά απορείτε γιατί ο κόσμος δεν δείχνει καμία εμπιστοσύνη στα τουρκοκάναλα σας.

Λ.Ρ.

Συκοφαντική επίθεση Στρατούλη κατά Χρυσής Αυγής

Κορόιδα ΣΥΡΙΖΑιοί… Έφυγε ο Τσίπρας και πάει Κόμπα Καμπάνα για διακοπές. Πάει λέει να ετοιμάσει διεθνείς συμμαχίες. Βάζω όσο στοίχημα θέλουν πως η μόνη διαφορά με τις γελοίες φωτογραφίες Γεωργιάδη στο twitter από Αυστραλία, θα είναι ότι ο Τσίπρας έχει τα «γατόνια» του παλιού ΠΑΣΟΚ στο επικοινωνιακό του τμήμα και έτσι αυτές οι φωτογραφίες δεν θα δουν το φως της δημοσιότητας. Πάει λένε να φέρει πετρέλαιο από την Βενεζουέλα. Καλά για πόσο ηλίθιο τον έχουν τον Ελληνικό Λαό; Η αλήθεια είναι ότι επειδή πολλοί είναι δυσαρεστημένοι από την πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας έκανε λίγο στην άκρη για να αφήσει τον Λαφαζάνη μόνο για να ηρεμήσει τα πράγματα με την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτε άλλο δεν συμβαίνει, πέραν του ότι οι διακοπές του Τσίπρα έχουν αρχίσει και θυμίζουν το άλλο «διακοποδάνειο» της Βουλής, τον Τζέφρυ Παπανδρέου.

Ε.Α.

ΑΙΣΧΟΣ: Μας εμπαίζει κιόλας ο Στουρνάρας

Γιατί δεν φέρνουν αυτοί οι προδότες οι πολιτικάντηδες στην Βουλή προς ψήφιση τις προτάσεις νόμου της Χρυσής Αυγής για την ΑΟΖ και την κατάργηση της επιχορήγησης των κομμάτων; Πολύ απλά γιατί ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ προσπαθούν να αποτρέψουν το ξεβράκωμα τους, ενώπιον όλου του Ελληνικού Λαού. Αντιθέτως την όποια μπαρούφα σκεφτεί ο οποιοσδήποτε συστημικός αμέσως την φέρνουν και βάζουν και τους εργολάβους των καναλιών να την διαφημίσουν. Για πρώτη φορά στην Ιστορία ένα Κίνημα που μπαίνει στην Βουλή, όχι μόνο δεν φοράει γραβάτες, αλλά δίνει νέα διάσταση στον Αγώνα του. Η Χρυσή Αυγή μετά τις εκλογές αποτελεί, για αυτούς, διπλό κίνδυνο. Και ηχηρή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και συγκλονιστική παρουσία δίπλα στους Έλληνες πολίτες, στις γειτονιές και τους δρόμους των Ελληνικών πόλεων.

Χ.Δ.

Exit mobile version