Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην παρανομία η ιδιοκτησία

samaras_elikoptero__article

 

Νέους φόρους στα ακίνητα φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, είτε άμεσα, είτε έμμεσα. Η αναθεώρηση, δε, των αντικειμενικών αξιών θα φέρει πρόσθετες επιβαρύνσεις σχεδόν σε όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων ανά την επικράτεια, διώκοντας  ουσιαστικά την ιδιοκτησία. Και λέμε «σχεδόν σε όλους» γιατί είναι γνωστές οι τακτικές που μονίμως ευνοούν την εν Ελλάδι πλουτοκρατία. Ενδεικτικό το γεγονός ότι ο συντελεστής για το χαράτσι στις λαϊκές γειτονιές ήταν κατά πολύ υψηλότερος από τον αντίστοιχο στις περιοχές που φιλοξενούνται βίλλες.

Την ίδια ώρα μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, τα λουκέτα στις αγορές αυξάνονται ραγδαία και ο Σαμαράς συναντάται με τους εκπροσώπους πολυεθνικών για να τους ανακοινώσει βελτίωση της ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα. Όπερ μεθερμηνευόμενο, πλέον και κίνητρα θα τους δοθούν και οι μισθοί πλησιάζουν σε «ανταγωνιστικότητα» την Βουλγαρία και το πεδίο έχει «καθαρίσει» από τα «μικρομάγαζα» προκειμένου να υψώσουν τα πολυκαταστήματα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sthn-paranomia-h-idiokthsia#.UM9QDuQzygw

Exit mobile version