Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Μιχαλολιάκος: Δεν είπαμε ποτέ ομοφυλόφιλο τον Τατσόπουλο

apo_k_o-02__article

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι Κίνημα διαμαρτυρίας, ούτε τα στελέχη της είναι αγανακτισμένοι και παραπονούμενοι σε ένα διεφθαρμένο καθεστώς, υποστήριξε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος πρόσθεσε πως στη Χρυσή Αυγή όλοι είναι Ιδεολόγοι και συνειδητοί πολιτικοί στρατιώτες.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής τόνισε πως η άνοδος της είναι τόσο μεγάλη, που θα την βοηθήσει να διεκδικήσει «στα ίσια τη δημαρχία» της πόλης των Αθηναίων και ανέφερε χαρακτηριστικά:«να είστε βέβαιοι, θα είμαστε πολιτικά παρόντες»

Φυσικά δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στα κόμματα της Αριστεράς υποστηρίζοντας πως τα μέλη τους είναι άνθρωποι της βίας, την οποία η Χρυσή Αυγή, όπως λέει την καταδικάζει ως πολιτική πρακτική. «Είναι γνωστό ότι σε αυτή τη χώρα εκείνοι που ασκούν πολιτική βίας εδώ και αρκετά χρόνια δεν είναι η Χρυσή Αυγή. Είναι κάποιες εκφράσεις ή συνιστώσες της Αριστεράς, οι οποίες έχουν προβεί και σε δεκάδες δολοφονίες».

Παράλληλα απαντάει και στο βουλευτή του ΣΥΡΙΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή δεν τον αποκάλεσε ποτέ ομοφυλόφιλο, γι αυτό θα πρέπει να μην πιστεύει ότι διαβάζει στο διαδίκτυο, αλλά και να μην το παίρνει τόσο βαριά.

Exit mobile version