Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρέμβαση στο EXTRA 3 της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια

438x540_82c0b149e269ae718cb7912d13d5954a

Κατά την διάρκεια του Αποκαλυπτικού Δελτίου στο EXTRA 3, η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια δέχθηκε επίθεση από μία βουλευτή των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων”, η οποία ζήτησε να μάθει από τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη τα χρήματα που λαμβάνει μαζί με τον σύζυγό της τι τα κάνει. Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης της απήντησε ότι ο Αρχηγός μας δεν οδηγεί Τζιπ Κάντιλακ σαν τον Πάνο Καμμένο.

Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια πήρε τηλέφωνο να παρέμβει και πράγματι ο σταθμός της έδωσε βήμα. Στην ερώτηση αυτής της κυρίας απήντησε ότι εκτός από τα 2.800 ευρώ που δίνει στο κόμμα για τις ανάγκες και τις δραστηριότητες που κάνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τους Έλληνες συμπατριώτες μας, τα υπόλοιπα τα δίνει για τα αδέσποτα.

Την προέτρεψε μάλιστα να ρωτήσει στο PET CITY της Πεύκης, να την ενημερώσει, σε πόσες κυρίες και σε πόσα μέρη έχει στείλει τρόφιμα για αδέσποτες γάτες και σκυλιά. Αυτή η κυρία, λοιπόν, χλεύασε την Βουλευτή Β’ Αθηνών και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ελένη Ζαρούλια, λέγοντάς ότι “καλύτερα θα ήταν να βοηθάτε ανθρώπους και όχι ζώα“!!! Στο σημείο αυτό πήρε την απάντηση που της άρμοζε. Η Συναγωνίστρια Ζαρούλια της είπε: “Ελληνικά καταλαβαίνετε; Μόλις σας είπα ότι δίνω 2.800 ευρώ για τους συμπατριώτες μας! Εσείς πέστε μας πόσο κάνει το μαντηλάκι που φοράτε και τι κάνετε τα δικά σας λεφτά;...” Φυσικά και η κύρια αυτή δεν απήντησε που ξοδεύει τα δικά της λεφτά, που παίρνει από τους Έλληνες φορολογούμενους.

Exit mobile version