Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

Πάντως όχι ο Σαμαράς! Αυτό είναι το μόνο βέβαιο.

Αν ισχύει η παρακάτω δημοσίευση, που μάλλον ράδιο αρβύλα είναι, θα το εξετάσουμε και θα επανέλθουμε, τότε την χώρα κυβερνά ο παρακάτω θίασος:

Την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά σχετικά με την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Συμβούλιο της Ευρώπης, όπως αυτή διατυπώθηκε στη σημερινή συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του EGAM, Μπένγιαμιν Αμπτάν, χαιρετίζει το αντιρατσιστικό κίνημα. «Η Νέα Δημοκρατία τάσσεται υπέρ μιας νέας σύνθεσης της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης χωρίς τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του EGAM.

Για τα ψέματα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: http://tvxs.gr/news/ellada/egam-nai-samara-ston-apokleismo-tis-xa-apo-symboylio-tis-eyropis

Κορυφαίο ψέμα: “το ευρωπαϊκό αντιρατσιστικό κίνημα, το οποίο εκφράστηκε δυναμικά στους δρόμους της Αθήνας το περασμένο Σάββατο. Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι πήραν μέρος στη μεγαλειώδη αντιρατσιστική πορεία κατά του νεοναζισμού».

Από αυτό καταλάβαμε περί ποίας μπαρούφας πρόκειται, διότι η πολυδιαφημισμένη αντιρατσιστική τους πορεία απέτυχε παταγωδώς,ούτε χίλιοι δεν μαζεύτηκαν! Δεν περνάει από το χέρι κανενός κόμματος να αποκλείσει εκπροσώπους άλλων κομμάτων από την συμμετοχή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης, άλλωστε δεν υπάρχει πουθενά αυτή η δήλωση στην επίσημη σελίδα της Ν.Δ.! 

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ: ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ…

Exit mobile version