Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ DEAL NEWS «Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ»

Διαβάζοντας το άρθρο του Π. Σταυριανάκη “Η Χρυσή Αυγή προ των πυλών” στο DEAL NEWS δεν μπόρεσα να μην αναφερθώ σε κάποια σημεία. Χωρίς να γνωρίζω την πολιτική καταγωγή του εν λόγω αρθρογράφου ομολογώ ότι είναι μία σχεδόν αντικειμενική προσέγγιση του σημερινού αδιέξοδου που βιώνει η Πατρίδα σε πολιτικό επίπεδο. Ο κύριος Σταυριανάκης όμως έντεχνα στην τελευταία παράγραφο του άρθρου σημειώνει:

“Και δεν το λέμε σαν επαγγελλόμενοι την μαντική τέχνη, αλλά σαν άνθρωποι που σκεφτόμαστε με την απλή και στοιχειώδη λογική.  Διότι το κόμμα αυτό δεν βαρύνεται για την οικονομική κατάντια της Πατρίδας μας ούτε κατ’ ελάχιστο, αφού δεν είχε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και πέρα από τις όποιες επιφυλάξεις, ο κόσμος δεν θα έχει λόγο να μην το εμπιστευτεί. Αν μάλιστα στο κόμμα αυτό προσχωρήσουν και άτομα κύρους, έντιμα και συνετά, τότε θα αλλάξει η εικόνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, και θα αμβλυνθούν οι σε βάρος της αφορισμοί και προκαταλήψεις. Με μια λέξη λέμε ότι τα πολιτικά κόμματα αν δεν αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους, δεν αποβάλλουν την αναλγησία, δεν ξορκίσουν την συναλλαγή και την διαφθορά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι προ των πυλών.”

Γράφει λοιπόν ο αρθρογράφος ότι μας επιστεύεται ο Λαός γιατί δεν επιβαρυνόμαστε για την οικονομική κατάντια της Πατρίδας μας ούτε κατ’ ελάχιστο αφού δεν είχαμε πριν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση:

Λάθος κύριε Σταυριανάκη, πολλά άλλα κόμματα ή “κινηματικοί” φορείς δεν είχαν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση (πχ. ΑΝΤΑΡΣΥΑ του Κωνσταντίνου, ΕΠΑΜ του Καζάκη, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ του Τζήμερου, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ κλπ) αλλά έχουν “ταϊστεί” αδρά και ταΐζονται ακόμα από τα δημόσια ταμεία και την Ε.Ε. με διάφορους και ποικίλους τρόπους (μέσω ΜΚΟ, χρηματοδοτήσεων από “ύποπτους” οργανισμούς όπως το Ουράνιο Τόξο των Σκοπίων, μέσω εργολαβιών και συνεργασιών με τα κοινοβουλευτικά κόμματα του καθεστώτος κ.α.).

Παρακάτω συνεχίζει ότι αν προσχωρήσουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ άτομα κύρους, έντιμα και συνετά, τότε θα αλλάξει η εικόνα μας και θα αμβλυνθούν οι σε βάρος μας αφορισμοί και προκαταλήψεις:

Λάθος και πάλι κύριε Σταυριανάκη, έχουμε κύρος, είμαστε έντιμοι και συνετοί. Απόδειξη το μίσο εκατομμύριο των Ελλήνων που μας εμπιστεύτηκε και το ένα και πλέον εκατομμύριο που θα μας εμπιστευτεί στις επόμενες εκλογές. Η Χρυσή Αυγή δεν λειτουργεί με όρους τηλεθέασης ή πολιτικής ορθότητος αλλά με την Αλήθεια και την Λογική. Οι αφορισμοί και οι προκαταλήψεις μας είναι αδιάφοροι εφόσον είναι προϊόν ¨δημοκρατίας” και συντεχνίας των συμφερόντων που νιώθουν τα θεμέλιά της αυτοκρατορίας τους να τρίζουν υπό την πίεση των Ελλήνων Εθνικιστών και του Λαού που απαιτεί ΗΘΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Ελληνισμού.

Τέλος το άρθρο κλείνοντας σημειώνει ότι τα πολιτικά κόμματα αν δεν αναλάβουν άμεσα τις ευθύνες τους, δεν αποβάλλουν την αναλγησία, δεν ξορκίσουν την συναλλαγή και την διαφθορά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι προ των πυλών.

Πάλι λάθος κύριε Σταυριανάκη. Για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να διαλυθούν όλα τα χρεωκοπημένα κόμματα, τα οποία έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες για την κατάντια της Πατρίδος και οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά ως κοινοί εγκληματίες του Ποινικού Δικαίου με ισόβιες ποινές φυλάκισης όπως αρμόζει σε εγκληματίες και όχι να πέσουν στα μαλακά με δηλώσεις μετάνοιας ή σε κάποια σουΐτα στον Κορυδαλλό.

Το μεγαλύτερο λάθος δε στο όλο άρθρο είναι η τελευταία φράση “η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι προ των πυλών”, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κύριε Σταυριανάκη είναι εντός των πυλών και η Νέμεσις των Ελλήνων προς τους δυνάστες  και το καθεστώς τους θα έρθει λίαν συντόμως._

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Ίσκιος

Οργανωτική Συνδιάσκεψη Χρυσής Αυγής – Όλες οι ομιλίες

Καλή σας μέρα. Συγχαρητήρια στον κύριο Γ.Δημητρακόπουλο, Συνταξιούχο Εκπαιδευτικό για τα άρθρα του περί Πολυτεχνείου και Δεκεμβριανών με τα οποία φωτίστηκαν οι Έλληνες (αρκεί να το επιθυμούν οι ίδιοι). Καλό κουράγιο. Ήρθε η ώρα να βγεί η ΑΛΗΘΕΙΑ στο φως. Επιτελείτε,πράγματι μεγάλο κοινωνικό έργο σε αυτούς που τους έχουν καταδικάσει οι «ηγήτορες»,οι «ταγοί» σε μαρασμό, στην αφάνεια και στη δυστυχία. Ποτέ σε περίοδο ειρήνης δεν έχουν συμβεί αυτά. Ο κόκκινος φασισμός είναι σαν δηλητήριο που έχει εισχωρήσει μέσα στο σώμα της Ελλάδας από το 1974 μέχρι σήμερα, έχει ριζώσει βαθειά, αλλά δεν είναι ανίκητος. Τελειώνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τον λόγο τους και τις ενέργειες τους μέσα στο κοινοβούλιο. Είμαι μεσήλικας και παρόλο που δεν παρακολουθώ συχνά τη Βουλή από την τηλεόραση, ΔΕΝ έχω ξανακούσει πολιτικό να μιλάει τόσο απλά, περιεκτικά, τεκμηριωμένα και ανθρώπινα μέχρι τώρα πέρα από τους Βουλευτές σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Μ. Γ.

Αποκρύπτουν εσκεμμένα τον δανεισμό των κομμάτων!

Oι “προοδευτικοί”

Σας χαιρετώ συναγωνιστές Νοιώθω την ανάγκη να σας γράψω με αφορμή την ανάρτησή σας:

Η συφιλιδική σκέψη της αριστεράς δικαίωσε τον εαυτό της για μια ακόμα φορά. Προφανώς έχοντας το είδωλό του στον καθρέπτη για μοντέλο, ο «εμπνευσμένος γελοιογράφος» (που μάλλον γελοιγράφων θα έπρεπε να καλείται) απέδωσε τους εθνικιστές με σκαριφήματα πιθήκων που επικοινωνούν με διαλόγους που μόνο όντα νοήμονα μπορούν να ανταλλάξουν. Η «προοδευτική σκέψη» ίδιων ηλιθίων οι οποίοι βρίθουν στην αριστερά θεώρησε «πολύ έξυπνο» να μας παρομοιάσει με γορίλες – αν κρίνω από τα σκαριφήματα- παραβλέποντας:

1. Το που έχουμε (οι εθνικιστές άλλα και μεγάλο μέρος του Λαού πια) γραμμένη τη γνώμη όλων των «προοδευτικών» αυτής της χώρας.

2.  Ότι τα χέρια μας έχουν δυνατούς μυς είτε γιατί δουλεύουμε με τα χέρια είτε γιατί γυμναζόμαστε. Οπωσδήποτε όμως δεν είμαστε εκφυλισμένοι όπως οι γραφικοί τύποι της αριστεράς και η χοληστερίνη μας σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί με την αριστερή σύφιλη για να «κάψει» τον εγκέφαλό μας όπως στην περίπτωσή τους.

3. Ότι η νοημοσύνη μας επαρκεί για να έχουμε κοινή λογική και να έχουμε αντιληφθεί πολύ καιρό πριν την παρούσα κατάσταση, όταν όλοι ήταν τυφλοί «τα ώτα, τον τε νουν τα τ΄όμματα». Ο δε δείκτης νοημοσύνης μας καλό θα ήταν να μην διερευνηθεί περαιτέρω συγκρινόμενος με των «προοδευτικών» διότι μάλλον θα απογοητευτούν περισσότερο οι πάσης φύσεως προοδευτικάριοι καθ΄όσον είναι και της «υψηλής διανόησης».

Φιλικώς θα συνιστούσα στους προοδευτικούς να χρησιμοποιήσουν τον έτσι και αλλιώς ολίγο εγκέφαλό τους όχι για να λοιδορήσουν τους εθνικιστές αλλά για να εξεύρουν τρόπους επιβιώσεως, διότι το εμπόρευμα που επί μακρόν πουλούσαν ψωμιζόμενοι – ο προοδευτισμός – αξίζει οσημέραι και ολιγότερον.

Ι. Ζ.

Τι έγραφε ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος το 2004: «Ινστρούχτορες» Αποτύχατε! 30 χρόνια μαρξιστικής προπαγάνδας

Καλησπέρα σας. Είμαι φοιτητής του Τμήματος Λογιστικής Πατρών. Αποφάσισα να στείλω αυτό το μήνυμα γιατί είμαι εξαγριωμένος με το νέο φορολογικό που πρόκειται να ψηφιστεί. Πιστεύω ότι το κόμμα σας έχει την ίδια θέση με την δικιά μου. Είμαι 21 ετών. Σε τι κόσμο θα βγούμε να δουλέψουμε εγώ και χιλιάδες άλλα Ελληνόπουλα. Πραγματικά θα ήθελα να μπω στην Βουλή και να φτύσω στα μούτρα τους βουλευτές που ευθύνονται και υποτιμούν την νοημοσύνη μας, μας έχουν φτάσει σε σημείο να ντρεπόμαστε. Προχθές αποχαιρέτησα την αδελφή μου που έφυγε για τη Γερμανία να δουλέψει, μας αναγκάζουν να φύγουμε για να κάνουν την χώρα μας χώρα των λαθρομεταναστών. Επειδή μακρυγόρησα θα ήθελα να πω για να κλείσω την επιστολή μου αυτή ότι θα ήθελα να συνεχίσετε να πολεμάτε για την πατρίδα μας εντός και εκτός Βουλής γιατί δεν υπάρχει άλλη ελπίδα…Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων γιατί μόνο το κόμμα σας έχει τα κότσια να αντιμετωπίζει τους πολιτικούς.

Ένας υποστηρικτής

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-19-dekembriou-2012#.UNF7BG-cdHc

Exit mobile version