Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Rolex vs Very Gavello

download (1)

Την παρακάτω επιστολή  βρήκαμε ψάχνοντας στα αρχεία των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της ιστοσελίδας http://www.xryshaygh.com/ και συγκεκριμένα στην “ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”, με ημερομηνία Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012. Σας την παραθέτουμε αυτούσια:

“Παιδιά ας εξηγήσει κάποιος στον Άδωνι (άλλως Μπουμπούκο) ότι:

1) Η Ζαρούλια μπορεί να φοράει Very Gavello αλλά αυτή δεν υπέγραψε τα νέα μέτρα φτωχοποίησης του ελληνικού λαού

. Ο Μπουμπούκος φοράει Rolex και τα υπέγραψε. Είναι τόσο άξεστος που θεώρησε ότι το πρόβλημα είναι ότι φοράει Rolex. Το πρόβλημα όμως είναι ότι φοράει Rolex και υπέγραψε χωρίς αιδώ τα μέτρα εξαθλίωσης για τους συμπολίτες του που τον ψήφισαν κιόλας να μπει στη Βουλή. Μακάρι να φόραγε Rolex και να μην έβαζε την υπογραφή του να καταστραφεί πιότερο η χώρα του. Άλλωστε το δαχτυλίδι της Ζαρούλια κοστίζει κάτι εκατοντάδες ευρώ, πριν από 2-3 χρόνια οι περισσότεροι ή, έστω, αρκετοί Έλληνες είχαν την δυνατότητα να διαθέσουν 200 ή 300 ευρώ να αγοράσουν κάτι ακριβό είτε ρούχο είτε παπούτσια είτε τσάντα είτε κάποιο κόσμημα ή ρολόι. Σίγουρα όμως σχεδόν κανείς παρά ελάχιστοι “εκλεκτοί” είχαν την δυνατότητα να διαθέσουν 7000 ευρώ για ένα ρολόι! (σ.σ. η αξία του Rolex είναι πολύ μεγαλύτερη από 7.000 ευρώ!)

2) Η Ζαρούλια το δαχτυλίδι της δεν το αγόρασε με χρήματα που λάμβανε από την αποζημίωσή της ως βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, δηλαδή με χρήματα ΚΛΕΜΜΕΝΑ από τον ελληνικό λαό.

3) Η Ζαρούλια εκπροσωπεί ένα κόμμα με σοβαρές θέσεις για τα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό, δηλαδή για την ανόρθωση της οικονομίας, την ανεργία, την λαθρομετανάστευση, την ΑΟΖ, εθνική μας ασφάλεια κ.ά. Ο Μπουμπούκος εκπροσωπεί ένα κόμμα κατάπτυστο και προδοτικό το οποίο ο ελληνικός λαός έχει ήδη αρχίσει να απαξιώνει.

Ο Μπουμπούκος δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται σε αυτό το συγκεκριμένο κόμμα. Αυτό ακριβώς του αρμόζει, ένα κόμμα χωρίς καμία σοβαρή θέση για κανένα σημαντικό ζήτημα, κάτι που του παρέχει την “πολυτέλεια” όταν ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής να αφιερώνει ολόκληρη σχεδόν την ομιλία του στο ξεκατίνιασμα αντί να αναλύει τις θέσεις του κόμματός του και να κάνει όλους εμάς να γελάμε και ταυτόχρονα να θλιβόμαστε για την κατάντια της “δημοκρατίας” που επιτρέπει την ύπαρξη τέτοιων πολιτικών στη χώρα που τη γέννησε.

4) Καλά κάνουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που δεν καταθέτουν τα λεφτά στο ταμείο που ανέφερε ο Μπουμπούκος γιατί τότε θα αποκτούσαν πρόσβαση σε αυτά οι κυβερνώντες και θα τα “άρπαζαν” για να ικανοποιούν προσωπικές τους ανάγκες και να πλουτίζουν ή για να χτίζουν κέντρα κράτησης υπό μορφή ξενοδοχείων για να καλοπερνάνε οι λαθρομετανάστες και να τους παραγγέλνουν και catering.Με τα χρήματα που καταθέτουν στο κόμμα τους, την Χρυσή Αυγή, προβαίνουν σε κοινωνικό έργο υπέρ των Ελλήνων. Τα χρήματα μετατρέπονται σε φαγητό, ρούχα και παιχνίδιαΗ Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα κόμμα που ζούσε τόσες δεκαετίες με τις κρατικές επιχορηγήσεις των εκατομμυρίων, δεν είναι ένα κόμμα πλούσιο όπως τα υπόλοιπα, δεξιά, αριστερά και κεντρώα.

Θα ήθελα να συγχαρώ εκ νέου όλους σας παιδιά που δίνετε πραγματική μάχη μέσα στο κοινοβούλιο εκπροσωπώντας επάξια τον ελληνικό λαό και κάνοντάς τον περήφανο για την επιλογή του. Φαίνεστε άτομα άδολα και αγνά, είναι προφανές ότι δεν έχετε αλλάξει καθόλου όλους αυτούς τους μήνες που είστε στο κοινοβούλιο. Αγαπάτε το έθνος, έχετε μια ορισμένη ιδεολογία (σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που δεν έχουν καμία ιδεολογία) και την υπηρετείτε ως στρατιώτες. Και λέω “παιδιά” όχι για την ηλικία αλλά για την ψυχή σας. Έχετε μια αγνή ψυχή όπως των μικρών παιδιών που ξέρουν να αγαπάνε αληθινά, αμόλυντα από καθετί το ύπουλο, το ψεύτικο, από κάθε υπόγεια σκοπιμότητα.Συνεχίστε έτσι. Ο σκοπός σας είναι ιερός και γι’ αυτό θα τον επιτύχετε. Σας εύχομαι καλή δύναμη και να εχετε μονίμως στο μυαλό σας πως ό,τι και αν λένε οι άλλοι, όσα ψέμματα και λάσπη να προσπαθούν να σας ρίξουν οι εκμαυλιστές του ελληνικού λαού εμείς είμαστε μαζί σας.
Υποστηρικτής”

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-1-dekembriou-2012#.UNHGeW-cdHc

Exit mobile version