Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καστοριάς, Καλαμάτας, Εύβοιας – Βοιωτίας

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012, ομιλία σχετικά με τα Δεκεμβριανά του ’44, τα γεγονότα εκείνου του μαύρου Δεκέμβρη τα οποία ουσιαστικά ήταν η απαρχή για τον αιματηρό συμμοριτοπόλεμο και τη διάσπαση των Ελλήνων.

Η τότε στάση του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ και του ΚΚΕ ήταν-σύμφωνα με τους περισσότερους έγκριτους ιστορικούς-προδοτική για τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους που μόλις έβγαινε από τη λαίλαπα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι συναγωνιστές Τριανταφυλλίδης Ιωάννης, Λορίδας Φαίδων, Κουρκούτας Νικόλαος και Τηλαβερίδης Δημήτριος με τις ομιλίες τους σχετικά με τη στάση του πολιτικού σκέλους του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ, την αντίσταση του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, την επίθεση των ΕΑΜοσυμμοριτών στην Αθήνα, τη δράση της Ο.Π.Λ.Α. και τις σφαγές των ανυπεράσπιστων Ελλήνων από τους κονσερβοκουτάδες κόκκινους “συντρόφους”, το διεθνές πολιτικό σκηνικό κλπ. ξαναζωντάνεψαν τις ιστορικές μνήμες και απέδωσαν χρονικά τα ιστορικά γεγονότα με ακρίβεια και από ανεξάρτητες πηγές.

Η προσπάθεια των αριστερών “ινστρουκτόρων”, εδώ και χρόνια να παρουσιάζουν τα ιστορικά γεγονότα κατά το δοκούν ή όπως τους βολεύει, παραχαράσσοντας ουσιαστικά την ιστορία, “εξαφανίζοντας” τις ευθύνες του ΚΚΕ και της αριστεράς για τη σφαγή του συμμοριτοπολέμου, “καθαγιάζοντας” τους αμφιλεγόμενους αριστερούς ηγέτες και καπεταναίους της εποχής, δεν ευδοκιμεί πλέον διότι απέναντι τους βρίσκουν την Ελληνική Εθνικιστική φωνή της ιστορικής αφύπνισης. Σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις Τοπικές Οργανώσεις, στα κάστρα της Χρυσής Αυγής, πραγματοποιούνται ομιλίες ιστορικού, κοινωνικού, πολιτικού, οικονομικού περιεχομένου για την αφύπνιση του Έλληνα πολίτη, την Εθνική ανεξαρτησία και την πραγματική Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Τ.Ο. Κοζάνης
Πλατεία Γιολδάση 2, Κοζάνη
Ώρες λειτουργίας: κάθε Παρασκευή 19:00-23:00
Τηλ. 6984 342137

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας

Γεμάτα τα γραφεία μας και αυτό το Σάββατο 15/12/2012, σε μία έκτακτη ομιλία στην  Τ.Ο. Καλαμάτας. Παρόλο που η έκτακτη αυτή εκδήλωση δεν είχε ανακοινωθεί, συναγωνιστές και φίλοι της Χρυσής Αυγής παρευρέθηκαν στην ομιλία με θέμα ”Χρυσή Αυγή, η μόνη ελπίδα του Ελληνισμού”.

Κεντρικός ομιλητής ο συναγωνιστής Ανδρουτσόπουλος Ιωάννης ο οποίος ανέφερε στην ομιλία του, τις θέσεις του κινήματος μας, ως μοναδική λύση για τα προβλήματα που μαστίζουν την πατρίδα μας.

Λαθρομετανάστευση, οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση,ανεργία, εθνικές προδοσίες, σκάνδαλα, κατάχρηση δημόσιου χρήματος, όλα αυτά πρέπει να πάρουν ένα τέλος και μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να δώσει τις λύσεις. Αρκετά έφαγαν και γλέντησαν με τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Θα έρθει η ώρα που όλοι αυτοί οι πολιτικοί κηφήνες θα λογοδοτήσουν. Οι μέρες της χάριτος τους τελειώνουν και το γνωρίζουν πολύ καλά, αφού ακόμα και το να κυκλοφορήσουν χωρίς ισχυρή αστυνομική προστασία στους δρόμους, είναι επιστημονική φαντασία. Τίποτα δεν τους σώζει από την οργή του Ελληνικού Λαού με μοναδικό εκπρόσωπο αυτής της οργής και αγανάκτησης του Έλληνα να είναι το κίνημα μας που γιγαντώνεται. Απορούν οι μεγαλοκαναλάρχες και όλος ο πολιτικός θίασος που τα ποσοστά μας ανεβαίνουν παρόλη τη λάσπη και το πόλεμο που έχουμε υποστεί. Στην αρχή το μετέφρασαν ως εκδήλωση αγανάκτησης και τιμωρίας για τα μεγάλα κόμματα, τώρα δεν ξέρουν από πού να κρυφτούν βλέποντας ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο παραμένει σταθερή στα ποσοστά της αλλά τα έχει διπλασιάσει, με τις δημοσκοπήσεις να μας τοποθετούν στην Τρίτη θέση. Προς πληροφόρηση τους λοιπόν τους ενημερώνουμε και ετούτο. Ένα σοφό ρητό λέει ότι ”Οι αληθινοί φίλοι την δύσκολη στιγμή φαίνονται” Η Χρυσή Αυγή λοιπόν είναι αυτός ο αληθινός ”φίλος” που ο Ελληνικός λαός έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες του, την ίδια στιγμή που όλοι οι άλλοι του γύρισαν την πλάτη. Ας μην ψάχνουν λοιπόν άλλο οι ”κλουζό” των τσοντοκάναλων να βρούνε απαντήσεις για κάτι που ήδη γνωρίζουν πολύ καλά, δίνοντας μάλιστα ερμηνείες που παραπλανούν τον Ελληνικό λαό. Τους πονάει λοιπόν που υπάρχει ένα κίνημα να δώσει απλόχερα το χέρι στον Έλληνα, με μοναδικό αντάλλαγμα μια θέση για αγώνα, για την λευτεριά της Πατρίδος μας. Τους πονάει που η Χρυσή Αυγή αφυπνίζει τον Έλληνα και δεν τον κοιμίζει, όπως τον κοίμιζαν τόσα χρόνια οι πολιτικάντηδες, τάζοντας ουτοπίες, και θέσεις στο δημόσιο. Τους πονάει που η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική ελπίδα του Ελληνισμού.. Περαστικά τους!

Τέλος ο Συναγωνιστής Γιαννακόπουλος Γεώργιος έκανε μία ενημέρωση σχετικά με την 2ή οργανωτική συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής, γνωστοποιώντας τις πολιτικές θέσεις και προτάσεις της του κινήματος μας, δίνοντας έμφαση στο δημογραφικό πρόβλημα, για το οποίο κανένα άλλο κόμμα δεν έχει αναφερθεί σε αυτό. Το μνημονιακό ”τρίο στούτζες” μάλιστα προσπαθεί να περάσει νομοσχέδια που θα επιδεινώσουν το πρόβλημα και δεν θα το μειώσουν. Ας μην μιλήσουμε για τα θλιβερά ανθελληνικά κόμματα της αριστεράς και της προόδου γιατί αν θα έχουν μιλήσει για δημογραφικό, σίγουρα θα έχουν μιλήσει για όλους εκτός από τους Έλληνες.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Δραστηριότητες Πυρήνα Λιβαδειάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kastorias-kalamatas-euboias-boiwtias#.UNJEhuQzygw

Exit mobile version