Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Αγαπητή κα Ζαρούλια ονομάζομαι Φρόσω Π. και είμαι υποστηρίκτρια της Χρυσής Αυγής. Πρόσφατα είδα στο EXTRA 3 τον πολύ εύστοχο αντίλογό σας απέναντι σε εκείνη τη θλιβερή κυριούλα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που ούτε καν θυμάμαι το όνομά της. Και με συγκινήσατε. Ο σύζυγός μου (υποστηρικτής κι εκείνος) βοηθάμε αδέσποτα ζώα. Το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου μας είναι πάντα γεμάτο με τροφές και νερό. Έχουμε και δύο γατούλες στο σπίτι που τις περισυλλέξαμε από τον δρόμο, μικρούλες και τραυματισμένες.
Μένουμε στον Άλιμο.

Φρόσω Π.

ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ

Βγήκε ο Στρατούλης χθες στον Alpha και είπε ότι του επιτέθηκαν άτομα της ΧΑ κλπ. Έτσι αυθαίρετα ότι είναι της Χρυσής Αυγής. Μα επιτέλους σε ποιούς απευθύνονται, σε πρόβατα; Ο Στρατούλης υποτιμά τη νοημοσύνη μας και αυτό τουλάχιστον εμένα με θυμώνει περισσότερο.

Νίκος

Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος

«Επίθεση» κατά Στρατούλη

Το θράσος των Συριζαίων “δημοκρατών” έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ελεεινοί θιασώτες της εξουσίας χρησιμοποιούν κάθε άνομο μέσο να φιμώσουν το 20% του ελληνικού Λαού. Αγωνισθείτε ενάντια σ΄ αυτούς που με κάθε αθέμιτο και θεμιτό τρόπο ξεπουλάνε καθημερινά την πατρίδα μας. Τους κλέφτες, τους ψεύτες και τους λωποδύτες ο Λαός θα
τους στείλει σύντομα στον πάγκο τους. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στους μπλέ, πράσινους και κόκκινους λωποδύτες. Πατρίδα, Ορθοδοξία και Ελλάδα με καθαρό Ελληνισμό και όχι συνονθυλέματα Ασιατών με ελληνική ταυτότητα που χάριν της πολιτικής καρέκλας τους δόθηκαν για να φέρουν λαθραίες ψήφους. Αγωνισθείτε με πάθος για τον τόπο μας. Ο Λαός θα σας επιβραβεύσει πολύ σύντομα παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες.

Μακρινός πατριώτης

Δημοσκόπηση Marc: 12,1% και ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή

ΕΚΔΗΛΩΣΗ Τ.Ο. ΝΙΚΑΙΑΣ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΩΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ. ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ “ΕΛΛΑΔΑ”. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΙ. ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.

ΗΛΙΑΣ Κ.

Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αρ. φύλλου 804

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΕΧΤΡΑ 3  ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΜΑΖΙ. Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ. ΜΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΜΕΣΟΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. ΑΞΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΝΟΣ ΕΠΙΦΑΝΟΥΣ ΑΝΔΡΟΣ.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-20-dekembriou-2012#.UNJR5OQzygw

Exit mobile version