Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Έχω να καταγγείλω το εξής. Εδώ και χρόνια ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και στις εκλογές τις τελευταίες. Είμαι χωρισμένη με 2 παιδιά και άνεργη εδώ και 9 μήνες. Όταν ζήτησα βοήθεια από το κόμμα που ψήφιζα τόσα χρόνια, μου είπαν ότι δεν έχουν την δυνατότητα αυτή. Τον Οκτώβριο μην έχοντας πλέον ούτε φαγητό για τα παιδιά μου, απευθύνθηκα στην Χρυσή Αυγή ως τελευταία μου ελπίδα και έμεινα άναυδη διότι παρόλο που τους είπα ότι δεν τους ψήφισα ποτέ, μου είπαν ότι δεν τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο αυτό που τους ενδιαφέρει είναι ότι είμαι Ελληνίδα. Από τότε μου δίνουν ό,τι χρειάζομαι για να συντηρηθώ εγώ και τα παιδιά μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Χρυσή Αυγή για ό,τι κάνει για μένα. Και το ότι ζω αυτή τη στιγμή το οφείλω στην Χρυσή Αυγή. Διότι είχα σκοπό να αυτοκτονήσω. Θλίβομαι πραγματικά όταν ακούω να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή. Ευχαριστώ!

Σοφία

‘’Να ανακληθούν άμεσα οι Ελληνικές ιθαγένειες που δόθηκαν σε λαθρομετανάστες’’ – ΒΙΝΤΕΟ

Ως εδώ!

Γιατί πρέπει να πληρώνουμε ΟΛΟΙ εμείς οι Έλληνες την προπαγάνδα των μπολσεβίκων με δεξιά τσέπη εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, τη στυγνή συκοφαντία και τα ψεύδη, μέσα απο τα κρατικά κανάλια; Όπως κι εσείς εύστοχα έχετε σημειώσει άπειρες φορές, με τελευταίο παράδειγμα την εκπομπή της φανατικής καπιταλίστριας Στάη, με καλεσμένους όλους τους “φανατικούς αντικαπιταλιστές αναρχικούς”, τα ψεύδη και η συκοφαντία πάνε σύννεφο στην κρατική τηλεόραση! Έιμαι 38 ετών και τα τελευταία 2,5 χρόνια λόγω ανεργίας έχω αναγκαστεί να επιστρέψω στο σπίτι της μητέρας μου, μετά από 15 χρόνια που ζούσα μόνος μου, δουλεύοντας κι έχοντας ένσημα ΜΟΝΟ από τον ιδιωτικό τομέα, σε αντίθεση με την πλειοψηφία όλων αυτών των “αντισυστημικών” αριστερών που όπως κι εσείς έχετε παρατηρήσει εργάζονται μόνιμα στο δημόσιο!

Αλέξης Τ.

Επιχείρηση τρομοκρατίας του Λαού από τον Στουρνάρα

Καστοριά 16 Δεκεμβρίου 2012

Αξιότιμε κύριε Μιχαλολιάκο,
Βλέποντας τις πολιτικές εξελίξεις, ένιωσα την ανάγκη να έρθω σε επαφή μαζί σας. Προέρχομαι από τον κέντροαριστερό χώρο, αλλά ύστερα απ’ όλα όσα βλέπω μπορώ να εξάγω το συμπέρασμα ότι οι δυνάμεις που μας κυβερνούν δεν ενδιαφέρονται ούτε για την Ελλάδα, ούτε για την κοινωνία. Ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους και εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα. Το ίδιο πιστεύω και για τον ΣύΡιζΑ, το κόμμα αυτό εξυπηρετεί κατά την άποψη μου ξένα συμφέροντα και επιδιώκει την «άλωση» της πατρίδος μας.

Σας έχουμε δει να αγωνίζεστε με πάθος για την Ελλάδα και το Έθνος, να δείχνετε ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας και γενικά να προσπαθείτε να ανασυγκροτήσετε το κράτος. Το κόμμα του οποίου ηγείστε έχει κάνει ως γνωστόν διάφορα προγράμματα (αίμα για Έλληνες, δωρεάν τρόφιμα για Έλληνες, εξετάσεις από «Γιατρούς με Σύνορα», αλλά και συλλογή ντόπιων σπόρων). Αγωνίζεστε με σθένος και με κίνδυνο της ζωής σας για μία υπερήφανη Ελλάδα και για μία κοινωνία στην οποία θα υπάρχει δικαιοσύνη. Την ίδια στιγμή οι άδικες και συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον σας είναι αναρίθμητες. Σας «λασπώνουν» και σας τρομοκρατούν επειδή θέλετε να κάνετε μία Ελλάδα υπερήφανη και να την φέρετε στην θέση που της αξίζει. Αποκορύφωμα τα τελευταία περιστατικά – οι τρομοκρατικές ενέργειες στον Ασπρόπυργο και στον Βόλο από δήθεν αναρχικούς, αλλά κατά βάθος πολέμιους της ίδιας της Ελλάδος.

Οι διαφορές ανάμεσα στη Χρυσή Αυγή και στα άλλα κόμματα είναι εμφανείς. Μπροστά σε όλα αυτά δεν μπορώ να μένω αδιάφορος. Με συγκινεί ιδιαίτερα ο τίμιος αγώνας που κάνετε μέσα σε αυτό το φοβερό περιβάλλον τρομοκρατίας – και όχι μόνο- για να φέρετε την Ελλάδα στη θέση που της αξίζει. Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 ψήφισα το κόμμα της Χρυσής Αυγής και επιθυμώ μάλιστα να γίνω και μέλος κάποιας Τοπικής. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και καλή δύναμη!

Με ιδιαίτερη τιμή

Κώστας Η., Καστοριά

Ομιλία Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ στην Οργανωτική Συνδιάσκεψη της Χρυσής Αυγής

Δημοτικός Έλεγχος Ανύπαρκτος

Όπως γίνεται τον τελευταίο μήνα περίπου, κάθε Τετάρτη μαζί με τη λαϊκή αγορά της Δραπετσώνας επί της Αγωνιστών Πολυτεχνίου, έχουν αρχίζει πλέον και εμφανίζονται Ρομά με τα φορτηγά τους και πουλούν χαλιά. Οι συγκεκριμένοι διπλοπαρκάρουν τα οχήματα τους, απλώνουν τα χαλιά τους πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και ξένες ιδιοκτησίες και δυσκολεύουν τη διάβαση οχημάτων και πεζών αφού έχουν κλείσει μέχρι και τη στάση του λεωφορείου. Σήμερα συγκεκριμένα τα πράγματα είναι πολλές φορές χειρότερα, αφού πέραν ότι ξαφνικά εμφανίστηκαν 4-5 φορτηγάκια, οι δήμοι έχουν απεργία και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος της περιοχής. Μετά από τηλεφώνημα στο δήμο Δραπετσώνας μας “ενημέρωσαν” ότι δεν υπάρχει κάποιος υπάλληλος να στείλουν, βέβαια τα ίδια έλεγαν και παλαιότερα αλλά λέμε τώρα.

Πόσο χειρότερη μπορεί να γίνει η κατάσταση; Αν δεν τους φωνάξουμε, οι άνθρωποι αυτοί επιχειρούν να κλείσουν ακόμα και τα μαγαζιά μας φράζοντας τις εισόδους με το εμπορευμα τους. ΕΛΕΟΣ! Αρνούμαι να κλείσω το στόμα μου και να περιμένω να τελειώσει η μέρα. Δεν μπορώ να συμμεριστώ αυτό που μου λένε οι γείτονες, “μια μέρα είναι, θα περάσει.”

Ένας επισκέπτης

Νέα πρόκληση του ανθέλληνα Τζέφρυ

Ελληνικός Στρατός

Αγαπητή Χρυσή Αυγή, είμαι 27 χρονών και έχω την τιμή να υπηρετώ στις ένοπλες δυνάμεις και συγκεκριμένα στη σχολή Εφεδρων Αξιωματικών πεζικού στο Ηράκλειο. Με λύπη και αγωνία παρακολουθώ τις τελευταίες εξελίξεις στην χώρα μας. Είμαι και εγώ δοκιμαζόμενος Έλληνας αφού τελειώνω το ΤΕΙ Πληροφορικής και το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο. Ωστόσο, θα ήθελα αρχικά να συγχαρώ κάθε μέλος της Χρυσής Αυγής όσο και γενικότερα το Κίνημα για τις δράσεις του και έπειτα να διαβεβαιώσω κάθε Έλληνα πολίτη ότι ο ελληνικός στρατός είναι ΕΔΩ, ο ανθός της ελληνικής νιότης είναι ΕΔΩ, έτοιμος, βιώνει και αυτός έντονα τη δυστυχία του έθνους μας και λυπάται που οι κυβερνώντες προδοτικά και προκλητικά άφησαν την τύχη της πατρίδας μας σε “ξένα χέρια”. Ελπίζει και αυτός ότι σύντομα θα ελευθερωθούμε απο τα δεσμά, ότι σύντομα θα αναπνέουμε ελεύθερα, για μια ΕΛΛΑΔΑ μεγάλη, ελεύθερη και ανεξάρτητη!

Ζήτο το έθνος!
Ζήτω ο στρατός!
Ζήτω η ελευθερία!

Γ. Μ.

Χάρτης στα σχολεία του Καναδά δείχνει την Ελλάδα μουσουλμανική!

ΑΡΧΗΓΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ. Η ΜΕΣΤΗ, ΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΙΣ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ. ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΣΤΙΒΑΡΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕ ΦΑΡΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΠΕΡΙΚΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΑΣ

ΠΟΛΥΒΙΟΣ Π.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version