Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Χαίρετε! Σας συγχαίρω που καταθέσατε ερώτηση με θέμα: «Προκλητική ενέργεια εκ μέρους της κυβέρνησης της Ουγγαρίας η αναγνώριση του κρατιδίου των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Η απάντηση μπορεί να δωθεί με ένα τρόπο πονηρό και συνάμα συνειρμικό. Πρώτα απ΄όλα οι “Ούγγροι” είναι στρατηγικοί επενδυτές στα Σκόπια. Και πιο τρανό παράδειγμα είναι η ιδιωτικοποίηση της επονομαζόμενης “Makedonski Telekom/T-Mobile Macedonia” (τρομάρα τους) στα χέρια της Magyar Telekom (θυγατρικής της Deutsche Telekom). Για όσους γνωρίζουν ήταν μια ιδιωτικοποίηση που συνοδεύτηκε με πολλά ερωτηματικά ως προς τη διαφάνεια της διενέργειας του διαγωνισμού. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι τα κεφάλαια αυτά προέρχονται από τον επενδυτή-αρχιτοκογλύφο-σκιά George Soros. Ένα το κρατούμενο. (Σε άλλη επιστολή θα σας σκιαγραφήσω τη δράση του σε όλη τη χερσόνησο του Αίμου).

Επιπλέον, μιας και λέμε για τον Soros, οι “ψαγμένοι” ξέρουν για το Open Society Foundation – George Soros και τη δράση του στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ με τα πλοκάμια των M.K.O. που χρηματοδοτούνται από αυτόν. Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ένθερμα την ύπαρξη αυτού του κρατιδίου και την ονομασία του σε “Republic of Macedonia”. Στο δια ταύτα. Ο Mr. Soros απ’ όσο ξέρω δίνει και κάτι υποτροφίες στα φτωχά και ταλαιπωρημένα παιδάκια του πρώην ανατολικού μπλοκ. Για παράδειγμα, ο αλβανικής καταγωγής υπουργός Αμύνης των Σκοπίων Φατμίρ Μπεσίμι (Fatmir Besimi), έχει πάρει υποτροφία από το Open Society Institute για να σπουδάσει στο εξωτερικό. Από την άλλη έχουμε τον Μαγυάρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν (Viktor Orban), που και αυτός έχει σπουδάσει με υποτροφία από το Ίδρυμα Soros για να σπουδάσει στας Οξφόρδας. Τυχαίο;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Στις κυβερνήσεις των δύο αυτών κρατών υπάρχουν εγκάθετοι του Soros, που συνωμοτούν για να βγάλουν εις πέρας τα σχέδια του Soros, που μόνο σε ώφελος της Πατρίδος μας δεν είναι. Είναι δύο κράτη δορυφόροι του Soros.

Βαστάτε γερά συναγωνιστές!

Αντώνης, Κορωπί
Μαθητής 3ης Λυκείου

Βράβευσε τον Σαμαρά η τρόικα

Η εφημερίδα ” ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ” στα χέρια όλων

Γεια σας ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. Κάνω έκκληση σε όλους τους φίλους και συναγωνιστές να αγοράζουν την εφημερίδα ”ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ” για να ενισχύσουμε τον αγώνα που κάνουμε όλοι μας, οι φίλοι και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, να μαθαίνουμε και να διαδίδουμε την ιδεολογία του Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την αλήθεια στον ένδοξο ΛΑΟ ΜΑΣ, την αλήθεια για την υπάρχουσα κατάσταση στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, γιατί την κρύβουν την αλήθεια από τον Λαό και τον δηλητηριάζουν με ψευδείς και στημένες – φυτευτές ειδήσεις. ΟΙ ΕΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ

ΠΕΤΡΟΣ Ζ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής

Απλά χαιρετισμός

Το όνομα μου είναι Άννα. Είμαι 36 ετών και έχω τρεις γιους. Πραγματικά σας εύχομαι η δύναμη που διαθέτετε να έχει αποτελέσματα στον αγώνα σας! Σκληρός ο ρόλος σας. Εύχομαι κάποτε να ολοκληρώσω την ανάγνωση της σελίδας και να γνωρίσω το έργο σας
καλύτερα. Εύχομαι να καταφέρετε να ξεριζώσετε τη γάγγραινα των ανθελλήνων από τούτη τη γη! Εύχομαι ο καθένας από μας που αυτοαποκαλούμαστε πατριώτες να μπορούμε να το αποδείξουμε έμπρακτα. Ως τότε εγώ στο πόστο μου μεγαλώνω τα παλικάρια μου με μια βαθειά αγάπη για την Ελλάδα και τον συνάνθρωπο Έλληνα.

Ανεπίσημα θερμή υποστηρίκτρια του αγώνα σας

ΣΥΡΙΖΑ υπέρ κουκουλοφόρων!

2 γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα

Και ενώ ο ρατσισμός του ανθελληνικού κράτος γιγαντώνεται σε βάρος του Ελληνικού πληθυσμού, Αφρικανοί και Αλβανοί συνεπλάκησαν σε χωριό της Καλαμάτας διεκδικώντας μεροκάματα τα οποία παρείχε, παρανόμως σαφέστατα, Έλληνας αγρότης της περιοχής. (http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=244939)

Σχολιάζοντας το άρθρο της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” κατά κύριο λόγο οφείλουμε να επισημάνουμε οτι εξίσου κατακριτέα είναι και η στάση των Ελλήνων αγροτών και παραγωγών να απασχολούν ξένους εργάτες τη στιγμή που συμπατριώτες μας αυτοκτονούν ευρισκόμενοι σε απόγνωση. Επιβάλλεται αλλαγή νοοτροπίας τόσο των Ελλήνων εργοδοτών που έβρισκαν τη μαύρη εργασία ως εύκολη λύση όσο και των Ελλήνων εργαζομένων που επιζητώντας υψηλά ημερομίσθια προτιμούσαν να περνούν αντιπαραγωγικά τις ώρες τους θρονιασμένοι στη ζεστούλα κάποιου τοπικού καφενείου συνεχώς παραπονούμενοι.

Κλείνοντας θα αντιπρότεινα στο (ανθ)ελληνικό κράτος αντί να παροτρύνει διαφημίζοντάς την, τη μετανάστευση του πιο υγιούς κομματιού της Πατρίδας μας, της νεολαίας, να δώσει κίνητρα στους Έλληνες πλοιοκτήτες όχι μόνο να επαναφέρουν την ελληνική σημαία στον εμπορικό μας στόλο που είναι ο μεγαλύτερος αλλά και να υποχρεωθούν μέσω οικονομικών και φορολογικών ελαφρύνσεων να προσλαμβάνουν ελληνικά πληρώματα τουλάχιστον κατά 80% έτσι ώστε να επανακάμψει το επάγγελμα του Έλληνα ναυτικού που τόσο έχει απαξιωθεί!

Δημήτριος Π.
Γλωσσολόγος Λεξικογράφος
Πυρήνας Τούμπας – Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Εορταστική διανομή τροφίμων στον Πειραιά

Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

Παρακολούθησα τις δηλώσεις των βουλευτών του κόμματός μας την Κυριακή το βράδυ στη Νίκαια και πραγματικά ένιωσα τεράστια ικανοποίηση αλλά και συγκίνηση για όλα όσα είπαν οι Συναγωνιστές μας και μάλιστα (και τόσο συμβολικά) δίπλα από την προτομή του μεγάλου Έλληνα Ιεράρχη Χρυσοστόμου Σμύρνης. Σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας για όλα όσα κάνετε για την Πατρίδα και τον Λαό και να είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να σας προδώσουμε ούτε να σας εγκαταλείψουμε ποτέ. Ο λαός θα στέκει μονίμως φύλακας – άγγελος στο πλευρό σας. Το κόμμα, την ιδεολογία και τα πιστεύω μας θα πρέπει να τα διαφυλάττουμε σαν κόρη οφθαλμού. Και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει κατά την ταπεινή μου άποψη – και σε πλήρη αντίθεση με τα άλλα κόμματα της διαφθοράς – να έχουμε ενότητα και σύμπνοια από γρανίτη, πίστη από ατσάλι και ήθος από διαμάντι.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρήστος Δ.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version