Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρομοκρατία κατά αστυνομικών – Στο Αυτόφωρο ειδικός φρουρός για «κακοποίηση» λαθρομετανάστη!

lathro-astynomikos

 

Έπιασε δουλειά η νέα υπηρεσία «πάταξης του ρατσισμού» των Δένδια-Σαμαρά και σία. Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το Αρχηγείο της Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα ειδικός φρουρός για «κακοποίηση» Πακιστανού λαθρομετανάστη στο κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα, που έγινε (αν έγινε και πως έγινε) στις 19/12/2012.

Μάλιστα, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας (!) για «πρόκληση σωματικής κάκωσης και προσβολές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του κρατούμενου» λαθρομετανάστη, ενώ διατάχθηκε και η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ)!

Είναι προφανές, ότι η συγκυβέρνηση της μνημονιακής συμφοράς επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους αστυνομικούς, κατ’ εντολή των ξένων κέντρων της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης και των ντόπιων τσιρακιών τους, της αριστεράς και της… προόδου. Και βέβαια, η κατατρομοκράτηση των αστυνομικών θα φέρει την αποθράσυνση των λαθρομεταναστών, με ότι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνία μας. Μπράβο Αντωνάκη Σαμαρά, που θα… «απελευθέρωνες τις πόλεις μας» και θα έλυνες τα χέρια της Αστυνομίας! 

Εθνικισμός.net

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tromokratia-kata-astunomikwn-sto-autofwro-eidikos-frouros-gia-kakopoihsh-la#.UNYnSuQzygw

Exit mobile version