Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περί αδέσποτων… – ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΙΑ!

animalsandmankind

Χωρίς να αισθάνεται την ανάγκη η κα. Ζαρούλια να απολογηθεί σε κανέναν και κυρίως στους κακοήθεις “δημοσιογράφους”, που έσπευσαν να παρερμηνεύσουν με το διεστραμμένο τους μυαλό, την πολιτική της εταιρείας PET CITY να μη  δίνει τα ονόματα των πελατών της, γράφοντας ειρωνικά και χλευαστικά άρθρα τύπου ότι τα “ζώα δεν έχουν μιλιά…”, υπονοώντας ότι οι ισχυρισμοί της κας. Ζαρούλια ήταν ψευδείς, μας παραχώρησε ενδεικτικά μερικά από τα παραστατικά από το εν λόγω κατάστημα, τα οποία και σας παραθέτουμε :

Δια του λόγου του αληθές, η κα. Ζαρούλια βουλευτής Β’ Αθηνών του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μέλος της Κεντρικής  Επιτροπής έχει κάνει αγορές από το συγκεκριμένο κατάστημα PET CITY, όπως δήλωσε στο τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3, στο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, του κ. Άκη Παυλόπουλου, όταν η κα. Χρυσοβελώνη των ΑΝ.ΕΛ., την προκάλεσε για τα χρήματα, που εισπράττει. Όπως η ίδια διευκρίνισε δίνει από τον βουλευτικό της μισθό 2.800 ευρώ στο κόμμα για ΕΛΛΗΝΕΣ συμπατριώτες μας και ένα μέρος από τα υπόλοιπα  τα διαθέτει για αδέσποτα…

Τα παραστατικά αφορούν είτε αγορές που έκανε η ίδια, είτε αγορές τις οποίες έστειλε σε κύριες που ζήτησαν βοήθεια διότι στην εποχή του Μνημονίου δεν τα φέρνουν βόλτα για να φροντίζουν και τα αδέσποτα και η κα. Ζαρούλια ανταποκρίθηκε.

Η κα. Ζαρούλια, δεν αισθάνεται ένοχη για την κατάντια του τόπου καθώς δεν έχει υπογράψει κανένα εθνοκτόνο Μνημόνιο και δεν έχει συμβάλλει προς την κατεύθυνση αυτή με την γενικότερη ψήφο της καθώς ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Exit mobile version