Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

xamail__article

 

Το BBC και το ”ντοκουμέντο” του περί…επίθεσης σε Στρατούλη

Άκουσα το ”ντοκουμέντο” του BBC και ακόμα γελάω…Η φωνή που ακούγεται, όποιου και νά ‘ναι, κάνει πλάκα με το Στρατούλη, που ισχυρίστηκε πως δέχθηκε ”επίθεση” από τρεις (!) εξαγριωμένους χρυσαυγίτες, αλλά από σημάδια…τίποτα! Ούτε καν τα γυαλιά δεν έπεσαν από τη μύτη του! Μάλλον οι Έγγλέζοι έχασαν το χιούμορ τους! Τόσος πανικός πια από την άνοδο της Χρυσής Αυγής;! Αυτό αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την αναξιοπιστία των καταγγελιών για άσκηση βίας από μέλη της Χρυσής Αυγής. Όμως ό,τι και να κάνουν, όση λάσπη και να ρίξουν, η Χρυσή Αυγή είναι ποτάμι που εξελίχθηκε σε χείμαρρο και τίποτα πια δεν την σταματά!

Μ. Γ.

Μήνυση Δήμου Πειραιώς κατά Χρυσής Αυγής για την διανομή τροφίμων

“Η ΩΡΑ ΗΛΘΕ, Ω ΕΛΛΗΝΕΣ!”

Δανείζομαι τα πρώτα λόγια από την προκήρυξη του Υψηλάντη για να δείξω την αναλογία. Με αγνή καρδιά και τα ευγενέστερα κίνητρα υπέρ του μεγάλου μας Έθνους, αφυπνίζετε τους ραγιάδες, φέρνετε το Φως το ελληνικό…χιλιάδες μυούνται και θα μυηθούν…διότι δεν εξέλιπαν οι Έλληνες και δεν θα ανεχτούν άλλο τους μιαρούς τυράννους της καθημερινής τους ζωής. Έλαχε σε εσάς η τιμή και το μεγάλο βάρος του ξεσηκωμού, της αφύπνισης. Σας βλέπουμε έτσι, σαν αυτούς που σήκωσαν το κεφάλι και άδραξαν το ξίφος ενάντι στη δουλεία και μας καλείτε σε Αγώνα που ή θα νικήσουμε, ή θα χαθούμε πολεμώντας, ηρωικά μαχόμενοι, υπέρ της γλυκειάς μας μητέρας, που πολύ την εξευτέλισαν και την κακοποιήσαν οι καταραμένοι εχθροί των Ελλήνων…

Με δάκρυα οργής και λαχτάρας για λευτεριά,
Ν.

ΥΠΕΘΑ: Όχι στην αύξηση της θητείας για.. ψυχολογικούς λόγους

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα της πλάκας που κλέβει τον λαό . Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ για ό,τι γίνεται. Ακόμα και στο σχολείο μου πάρα πολλά παιδιά υποστηρίζουμε τη Χρυσή Αυγή. Αυτό δείχνει κατά τη γνώμη μου πως το μέλλον της χώρας μας, της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ θα ανήκει εκεί που πρέπει.

Μαθητής 3ης Γυμνασίου

Ακόμα μια γελοία προσπάθεια συκοφάντησης της Χρυσής Αυγής από το “έγκυρο” BBC

Ζω στην Γερμανία και βλέπω κάθε μέρα την ιστοσελίδα σας. Είχα παρατηρήσει ότι αρκετά από τα βίντεό σας στο You Tube δεν τα έδειχναν στη Γερμανία, ιδιαιτέρως αυτά που δείχνουν τη Χρυσή Αυγή εκτός βουλής. Είχα σκεφτεί ότι μόνο μέσα στη βουλή δεν μπορούν να τα αποκόψουν διότι δεν έχουν ίσως το δικαίωμα να κόψουν βουλεύτές που μιλάνε εντός βουλής. Σκέφτηκα ότι όταν η Χρυσή Αυγή παρουσιάζεται εκτός βουλής μπορούν οι Γερμανοί εύκολα να πουν ότι κάτι από αυτά που δείχνονται απαγορεύεται κι έτσι το κόβουν…Όμως παρατήρησα ότι ακόμη και τις ομιλίες βουλευτών της Χρυσής Αυγής εντός βουλής τις τελευταίες ημέρες, τώρα τις κόβουν! Έτσι δεν μπόρεσα να δω τα τελευταία 5 βίντεο που έχετε στην ιστοσελίδα σας στην κατηγορία “βίντεο”! Άμα μπείτε στο You Tube μέσω του γερμανικού google με google.de και από εκεί μπείτε στο You Tube ίσως μπορέσετε και οι ίδιοι σας να το διαπιστώσετε!

Έίμαι της γνώμης ότι πολλά τείχη θα υψωθούν τώρα μπροστά σας! Όλα τα λαμόγια τώρα θα συντονιστούν για να σας αποκλείσουν πιο αποτελεσματικά. Αυτή την επιστολή μου προς εσάς θα την στείλω και στα δημόσια μηνύματα διότι θέλω να δουν όλοι όσοι διαβάζουν την ιστοσελίδα σας πως και από το εξωτερικό συντονίζονται οι προσπάθειες προς αποκλεισμό σας. Μόνο και μόνο από αυτό καταλαβαίνει κανείς ότι και τα εσωτερικά λαμόγια και τα εξωτερικά λαμόγια συνεργάζονται και συντονίζουν τις δυνάμεις τους. Αυτό είναι και αυτονόητο διότι ανήκουν όλοι αυτοί στην ίδια ράτσα και αυτή η ράτσα δεν είναι η ελληνική
φυλή!

Στο εξωτερικό προβάλεται μία εντελώς διαφορετική και λανθασμένη πραγματικότητα από την πραγματική. Κανείς εδώ στην Γερμανία δεν γνωρίζει ποια είναι η αλήθεια. Επίσης δείχνετε μία εντελώς άλλη πραγματικότητα για την Χρυσή Αυγή. Οι λαοί της Ευρώπης είναι μέσα στο σκοτάδι του ψεύδους. Δεν μπορούν να φανταστούν τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα και πιστεύουν τα δικά τους φθηνιάρικα ΜΜΕ.

Μετά εκτιμήσεως!
Α. Π.

Εφιάλτης του πολιτικού συστήματος η Χρυσή Αυγή: Σταθερά τρίτο κόμμα με ανοδικές τάσεις!

ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ:

Σελ.25. «Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.»

Σελ. 27. «Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ή ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.»
Σελ.28. «Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.»
Σελ.36. «ΤΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΟΠΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΛΠ.»

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ MANAGEMENT ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ – ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ. ΥΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ Ο ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΘ΄ΟΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΣ. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ; ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΪΔΟΔΗΜΟΣ

ΠΗΓΗ

Exit mobile version